ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

(Μαρι)ΝΕΑ και Ελεύθερος Τύπος ψευδολογούν



«Όσο για το δυστοπικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας που το άρθρο αναφέρει, ότι δηλαδή δήθεν θα ζήσουμε εξώσεις με χρήση βίας σε λαϊκές κατοικίες, να σημειώσουμε απλώς ότι ίσως η εφημερίδα αναφέρεται σε κάποια μελλοντική κυβέρνηση (που θα είναι και της πολιτικής της αρεσκείας), καθώς με την τωρινή κυβέρνηση είναι δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ».

Τα παραπάνω τονίζουν κύκλοι του Μαξίμου, που απαντούν σε ψευδέστατα άρθρα των εφημερίδων  «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» και (Μαρι)ΝΕΑ του γνωστού υπόδικου.
Αναλυτικά η απάντηση περιλαμβάνει τα παρακάτω:
«Αναφορικά με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής» (10/12/2017) θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ακόμα και αν το έντυπο επιζητά διακαώς να εξυπηρετήσει κομματικούς και αντιπολιτευτικούς σκοπούς, οφείλει στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να τηρεί κάποια όρια.
Για μια ακόμη φορά βλέπουμε να χρησιμοποιούνται ως δήθεν πειστήρια  «ντοκουμέντα» που έχουν άλλο περιεχόμενο από αυτό που τους δίνει το άρθρο. Μάλιστα αφού ο δαιμόνιος ρεπόρτερ δεν κατάφερε να βρει πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας πουθενά, αναγκάστηκε να φτάσει σε προγράμματα πλειστηριασμών για το 2018, παραπληροφορώντας βέβαια και εδώ με το γνώριμο πια προπαγανδιστικό επιχείρημα που έχουμε αποδομήσει πολλές φορές, χρησιμοποιώντας στοιχεία που παρέχονται από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο:    
Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι η έκδοση της κατασχετήριας έκθεσης και η ανάρτηση του αποσπάσματος  στην Ιστοσελίδα  Δημοσιεύσεων Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών δεν συνεπάγεται ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός θα διενεργηθεί οπωσδήποτε,  αφού προβλέπονται ένδικα μέσα που μπορεί να ασκήσει οφειλέτης πριν τη διενέργεια του πλειστηριασμού, τα οποία αν τελεσφορήσουν, ο πλειστηριασμός ματαιώνεται ή αναβάλλεται όπως έγινε και στις πρόσφατες περιπτώσεις. Επίσης, πλειστηριασμοί ματαιώνονται ή αναβάλλονται, αφού πέραν των ενδίκων μέσων υπάρχει δυνατότητα συναινετικής ρύθμισης της οφειλής μεταξύ του οφειλέτη με τον δανειστή. Στην περίπτωση της συναινετικής ρύθμισης ο πλειστηριασμός μπορεί να αναβάλλεται για  πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πράξη, από τους  10 πλειστηριασμούς που αναρτώνται περίπου οι 3 ή οι 4 φτάνουν στην αίθουσα των Ειρηνοδικείων, όσοι  πλειστηριασμοί δηλαδή, των οποίων οι οφειλέτες  δεν έχουν ασκήσει τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα ή δεν έχουν προβεί σε συναινετική ρύθμιση της οφειλής τους.
Όσο για το δυστοπικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας που το άρθρο αναφέρει, ότι δηλαδή δήθεν θα ζήσουμε εξώσεις με χρήση βίας σε λαϊκές κατοικίες, να σημειώσουμε απλώς ότι ίσως η εφημερίδα αναφέρεται σε κάποια μελλοντική κυβέρνηση (που θα είναι και της πολιτικής της αρεσκείας), καθώς με την τωρινή κυβέρνηση είναι δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ».
Και για τα (Μαρι)ΝΕΑ του γνωστού υπόδικου
«Αναφορικά με το άρθρο των «ΝΕΩΝ» (9/12/2017) με τίτλο «Στην πόρτα των εγγυητών οι πλειστηριασμοί ακινήτων», έχουμε πλήρη επιβεβαίωση της θέσης μας ότι δεν υπάρχουν πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών οφειλετών, γι’ αυτό η εφημερίδα του υπόδικου εκδότη αναγκάστηκε πια να φύγει από το πεδίο των οφειλετών (όπου τα ψεύδη της κατεδαφίστηκαν από το βάρος της αλήθειας) και να πάει στο πεδίο των… εγγυητών, οι οποίοι είναι πασίδηλο ότι αποτελούν εντελώς διαφορετικό ζήτημα.  Γνωρίζουμε όλοι ότι στο δικαιϊκό μας σύστημα η ένταξή στη θέση του εγγυητή εμπεριέχει και το συγκεκριμένο ρίσκο που αναλαμβάνει όποιος υπογράφει υπό αυτή την ιδιότητα.
Η απόγνωσή τους είναι τέτοια που για δεύτερη φορά και μάλιστα σε φύλλο Δεκεμβρίου η εφημερίδα αναφέρεται σε θολές και αποδομημένες (σε προηγούμενες τοποθετήσεις) υποθέσεις δύο μηνών πριν (Οκτωβρίου!!!), κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε πού ήταν η δήθεν ευαισθησία της τόσο καιρό.
Τέλος, είναι τέτοιο το μπέρδεμα που επικρατεί στη σκέψη όσων κατασκευάζουν ψευδή δημοσιεύματα που η περίπτωση που στο προηγούμενο άρθρο των Νέων (Δευτέρα 4/12/2017) γραφόταν ως «Σεπόλια», πλέον αναφέρεται ως περίπτωση εγγυήτριας και όχι οφειλέτη!
Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το έντυπο του υπόδικου εκδότη και φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: