ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Αναγνωστοπούλου: Χαιρετίζει την απόφαση του ΥΠ.Π.Ε.Θ.Σε δήλωσή της η πρώην Αν. Υπουρ. Παιδείας σχετικά με το πρόγραμμα  οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017,  μεταξύ άλλων: Χαιρετίζει την απόφαση της ηγεσίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να προχωρήσει στην εξειδίκευση των κριτηρίων για τη χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Αναλυτικά η δήλωση Αναγνωστοπούλου είναι η παρακάτω:
«Στις συνθήκες της ασφυκτικής οικονομικής κρίσης, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει την ανάγκη στοχευμένων παρεμβάσεων στον καίριο τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης. Τη λήψη αντίμετρων στις εξαιρετικά δυσχερείς έως απαγορευτικές συνθήκες, για τις σπουδές οικονομικά ευάλωτων φοιτητών/τριών.
Ως πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. είχαμε αναλάβει πρωτοβουλίες, είχαμε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και είχαμε προχωρήσει στην εξαγγελία μέτρων τόσο για την ενίσχυση των δομών φοιτητικής μέριμνας, όσο και για την οικονομική ενίσχυση ιδιαίτερα επιμελών φοιτητών/τριών με τη χορήγηση τεσσάρων κύκλων «υποτροφιών αλληλεγγύης» μέχρι το 2020 από το ΕΣΠΑ 2014-2020.
Χαιρετίζουμε την απόφαση της ηγεσίας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να προχωρήσει στην εξειδίκευση των κριτηρίων για τη χορήγηση προπτυχιακών υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Είναι βέβαιο ότι η αξία των συγκεκριμένων υποτροφιών εκτείνεται πέρα από την οικονομική διάσταση που έχουν για τους άμεσα ωφελούμενους επιμελείς φοιτητές/τριες και τις οικογένειές τους.
Το μέτρο αυτό θα τύχει αναγνώρισης από το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και, σε ό,τι με αφορά, θα αγωνιστώ ώστε να βρει την ανάλογη συνέχεια στο μελλοντικό σχεδιασμό του ΥΠ.Π.Ε.Θ.». 
Δημοσίευση σχολίου