ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δήμος Πατρέων: Διήμερο εκδηλώσεων στο νότιο πάρκο



Συνέντευξη Τύπου με θέμα τις διήμερες, 8 και 9 Απριλίου, εκδηλώσεις στο Νότιο Πάρκο, παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέα Αντωνόπουλο.

Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε:


Ένα χρόνο μετά την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, γιατί όπως έλεγαν με τα συνθήματά τους χιλιάδες διαδηλωτές «Πάτρα – Αθήνα ήταν η αρχή».
Ο Δήμος μας διοργανώνει διήμερο πολύμορφων εκδηλώσεων, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 8 και 9 του Απρίλη, με σύνθημα Δουλειά για όλους – Δουλειά με δικαιώματα.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ

-10 π.μ. Στα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στο Νότιο Πάρκο, γυμναστές θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με όρους ασφαλούς χρήσης των οργάνων.

-10 π.μ. Ποδηλατάδα που θα έχει αφετηρία το Νότιο Πάρκο. Συγκεκριμένα η έναρξη θα γίνει από την παιδική χαρά, θα φτάνει μέχρι το μώλο της Αγίου Νικολάου και επιστροφή στο Πάρκο.
Συμμετέχουν:
Ποδηλατικός Όμιλος Πάτρας (ΠΟΠ)
Ποδηλατική Κοινότητα «Κρατάω τη ζωή από το τιμόνι»,
ίλοι του ποδηλάτου, οι οποίοι θα συμμετέχουν με τα ποδήλατά τους.

-6 μ.μ. Παρουσίαση ασκήσεων γιόγκα από ειδικούς δασκάλους.

-9 μ.μ. Προβολή ταινίας αφιερωμένη στη μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα.

-10 μ.μ. Μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα από τη Λαϊκή Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ

-10 π.μ.  αγώνες επίδειξης από ακαδημίες μαχητικών αθλημάτων (ταε κβο ντο).

-9 μ.μ.  Ομιλία Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

-9.30 μ.μ. Λαϊκή συναυλία με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο και Νίκο Μπαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: