ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αρνούνται σύναψη συμβάσεως με τον ΕΟΠΥΥ



«Το κόστος των θεραπειών ειδικής Αγωγής δεν είναι πολυδάπανο, αφού σύμφωνα με το νομοθετημένο τιμολόγιο αποζημίωσης που ίσχυε, η συνεδρία της λογοθεραπείας αποζημιώνεται με 15 ευρώ, της Εργοθεραπείας με 1,32 και της ψυχοθεραπείας από ψυχολόγο με 2,26» αναφέρει ο Τάκης Γεωργακόπουλος αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, σχετικά με τα αρνητικά δημοσιευθέντα για το θέμα.


Για τα οποία πάντως, εγκαλεί τους εργοθεραπευτές-ψυχοθεραπευτές, που τιμολογούν κατά το δοκούν την νεργσία τους αρνούμενοι να συνάψουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Όπως εξηγεί στο Thebest.gr, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ: 

«Με τον πρόσφατο νόμο για την ψυχική υγεία η κυβέρνηση αύξησε την αποζημίωση για εργοθεραπεία και ψυχοθεραπεία στα 15 ευρώ.

Επομένως η εκκαθάριση των θεραπειών μέχρι την ψήφιση του νόμου γίνεται με το ισχύον παλιό τιμολόγιο.

Το ''πολυδάπανο'' των θεραπειών έγκειται στο γεγονός όπως το έχουν ομολογήσει οι ίδιοι οι γονείς πως οι ειδικοί θεραπευτές τιμολογούν κατά το δοκούν, τις θεραπείες, με πολλαπλάσια αποζημίωση, με συνέπεια αυτές οι θεραπείες να κοστίζουν υπερβολικά στους γονείς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ΕΟΠΥΥ ζήτησε και ζητάει την σύναψη σύμβασης με τους ειδικούς θεραπευτές.

Στην υπερτιμολόγηση άλλωστε βρίσκεται και η αιτία της άρνησής τους να συνάψουν σύμβαση που θα δέχονται την αποζημίωση που ορίζει το κράτος και όχι στο ότι ''αιφνιδιάστηκαν'' από την ανακοίνωση του ΕΟΠΥ πως από 1/1/2017 θα αποζημιώνονται μόνο οι συμβεβλημένοι θεραπευτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: