ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

«Εύοσμη» Καλημέρα από τον ΚΥΡ στους φίλους


Σημείωση Istologiou G. Mosxou: 

Η αναφορά του ΚΥΡ είναι για την Αστυνομία, που εκλήθη την π. Δευτέρα να αντιμετωπίσει περιστατικό εισβολής τεσσάρων κακοποιών σε διαμέρισμα 7ου ορόφου, του Π. Φαλήρου, το οποίο αφού διερεύνησε, συνέλαβε δύο, ένας σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι κατά την προσπάθειά του να διαφύγει και αναζητούσε τον τέταρτο. 


Όμως  δεν αντιλήφθηκε ότι αυτός για να μην συλληφθεί κρύφτηκε στην ντουλάπα, επί 13 ώρες, όσπου η κακοσμία από τις ακαθαρισίες του, ενεργοποίησε τον γιό του θύματος, που ως... λαγωνικό, η μύτη του τον οδήγησε στη ντουλάπα. Εκεί πετάχτηκε ο δράστης και αφού απείλησε με πιστόλι τον γιο, εξαφανίστηκε. 

Νέα κλήση της ΕΛΑΣ από τον γιο, εμφάνισή της στο διαμέρισμα και πιστοποίηση εξ ιδίοις όμμασι του... εύοσμου περιστατικού! Κι αφού... μυρωδιά δεν πήρε η Αστυνομία, το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ενεργεί έρευνα για την... ετοιμότητα των αστυνομικών!

Όχι. Το πειστήριον του εγκλήματος δεν μεταφέρθηκε στο Αρχηγείο για να καταχωρηθεί στο φάκελο της ανάκρισης!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: