ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΔΝΤ: Θετικές είναι οι προοπτικές της Αξιολόγησης



«Καλές προοπτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων επί των εκκρεμών ζητημάτων της β’ αξιολόγησης» διαβλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, υπενθυμίζοντας ωστόσο την ανάγκη να υπάρξει ρύθμιση χρέους.

 
Σε γραπτή του ανακοίνωση μετά το Eurogroup, ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις,Ταμείου αναγνωρίζει πως «τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε σημαντική πρόοδος», παρότι «ένα αριθμός ζητημάτων παραμένει σε εκκρεμότητα».

«Βρισκόμαστε όμως, σε ένα σημείο, όπου νομίζουμε ότι υπάρχουν καλές προοπτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των συζητήσεων, κατά τη διάρκεια της επόμενης αποστολής στην Αθήνα» σπεύδει να διαβεβαιώσει.

Στο ίδιο πλαίσιο, υπογραμμίζει ότι «η συμφωνία επί των μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να ακολουθηθεί από μία συζήτηση με τις χώρες της Ευρωζώνης, ώστε να διασφαλιστούν οι διαβεβαιώσεις για μία αξιόπιστη στρατηγική αποκατάστασης της βιωσιμότητας του χρέους».

Ακολούθως, αναφέρει, η συνολική συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στο εκτελεστικό συμβούλιο του Ταμείου, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: