ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Σε λογική αντεπίθεσης της Ν.Δ. τα περί ΒενεζουέλαςΣε μια λογική αντεπίθεσης για την προανακριτική για τον Παπαντωνίου, την εξεταστική για την υγεία και τα 2.5 εκ. που ήταν «παρκαρισμένα στην Καραϊβική» και επέστρεψαν ενέταξε την ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα το 2013, ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας. Ταξίδι το οποίο μάλιστα συζητήθηκε και πέρσι όπως υπενθύμισε ο αν. υπουργός.

«Αν γίνει και το κεντρικότερο θέμα από τα ΜΜΕ θα έχουμε όλο το παζλ» πρόσθεσε ο κ. Βίτσας απαντώντας για το θέμα της επίκαιρης ερώτησης της Ν.Δ. για τη Βενεζουέλα σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

Ωστόσο τόνισε ότι «στο βαθμό που γίνεται η ερώτηση θα δοθεί και η απάντηση» αλλά, «σε μια διαδικασία συνωμοσιολογίας να το συνδέουμε και με μια κατάσταση στη Βενεζουέλα καταντά αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία».

Χαρακτήρισε επίσης, την επαναφορά του τότε ταξιδιού ως «υπερεπικοινωνιακό» εύρημα «που θίγει και την επικοινωνία».

Να σημειωθεί ότι επίκαιρη ερώτηση για το ταξίδι του Ν. Παππά στη Βενεζουέλα καταθέτει σήμερα η Κ.Ο. της Ν.Δ. αντίστοιχα επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατ. Μπρ.- avgi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η δήθεν άγνοια του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Δημοσίευση σχολίου