ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ



 Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Ήταν …αλεύρι που φουσκώνει ;
·        Η για όλες τις χρήσεις;
·        5κιλά ηρωίνη
·        Για φαντάσου

·        Πόσους κουραμπιέδες
·        Μελομακάρονα
·        Κανταΐφια
·        Πάστες κλπ.
·        Φτιάχνεις
·        Αλλά
·        Θεός και… Απόστολος… μερίμνησαν
·        Και γλύτωσαν
·        Τόσα και τόσα παιδιά
·        Από το λευκό θάνατο…
·        Μη ψάχνετε για χοιρινό
·        Δεν έμεινα …κόλεθρος
·        Η σφαγή των …χοιριδίων
·        Οι ορδές των τσικνιζόντων
·        Εξολόθρευσαν όλα τα χοιροστάσια
·        Απέτυχε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΤΥΛΕΤΥΠΟΣ (ΜΕΓΚΑ)
·        Αυτό σας το είπα ήδη
·        0,001 !!!
·        Τώρα, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας θα πρέπει να συνεδριάσει για να διερευνήσει το ενδεχόμενο να διαθέσει τις νέες μετοχές σε νέους μετόχους. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε η εταιρεία θα οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και το ομολογιακό δάνειο θα καταστεί άμεσα απαιτητό. 
·        Πάει για ….κακέκτυπος
·        TTP: Ο κύριος Τόμσεν είναι ένα περίεργο είδος τεχνοκράτη, που παρά τα συνεχόμενα καταγεγραμμένα λάθη όχι μόνο συνεχίζει να ανέρχεται στην ιεραρχία του ΔΝΤ αλλά και να μπορεί παίζει το παιχνίδι του λαγού, καταφερόμενος κατά του ίδιου του Ταμείου και της επικεφαλής του χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που διαρρέονται κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία του ΔΝΤ στο πρόγραμμα της Ελλάδας, ωστόσο δεν έχουμε ακόμα ακούσει την άποψη του κυρίου Τόμσεν... και στο παρελθόν η Ελλάδα έχει πληρώσει πολλές φορές τις εξάρσεις του.
Σύμφωνα με την ανάλυση του ΔΝΤ για το 2013 ένας λάθος παρανομαστής οδήγησε σε σκληρότερο πρόγραμμα που έφερε περισσότερες από 300.000 χαμένες θέσεις εργασίας. Το ΔΝΤ υποστήριξε ότι όλοι κάνουν λάθη, ωστόσο στην περίπτωση του κυρίου Τόμσεν τα λάθη δεν τα πληρώνει αυτός αλλά εμείς.
·        Όχι , εμμονικός δεν είναι μόνο ο Σόιμλπε
·        Έχουμε μπλέξει με πολλούς  άρρωστους .
·        Η Άννα (Διαμαντοπούλου) έφυγε
·        Άφησε όμως το …άρωμά της
·        Άρωμα δεν το λες
·        Μπόχα ίσως…
·        Στο εδώλιο θα βρεθούν στις 10 Μαρτίου δώδεκα φοιτητές του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, λόγω της συμμετοχής τους σε κινητοποιήσεις το 2011, συνέπεια του «νόμου Διαμαντοπούλου». Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Μεταπολίτευσης που φοιτητές διώκονται ποινικά για τη συνδικαλιστική τους δράση.
·        Εκείνοι που δεν καπνίζουν και πίνουν 3-5 φλιτζάνια καφέ την ημέρα κινδυνεύουν κατά 15% λιγότερο σε σχέση με τους καπνιστές που δεν πίνουν καφέ. Η κατανάλωση μεγάλης ή μέτριας ποσότητας καφέ μπορεί να αποτελεί θετικό παράγοντα στην υγεία μας. Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πίνετε καφέ κάνει καλό!
·        Παιδί , έναν σκέτο.
·        Στον κουβά…
·        Νέο πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού όρισε το υπουργείο Πολιτισμού, με τον καθηγητή κοινωνιολογίας, Κωνσταντίνο Τσουκαλά, να βρίσκεται στην προεδρία. Στα νέα μέλη του νέου διοικητικού Συμβουλίου προστέθηκαν ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, αλλά και ο εικαστικός Γιάννης Ψυχοπαίδης
·        Στα καλύτερα χέρια
·        Δεν είναι όλοι κακόψυχοι στην Αυστρία
·        Δριμύτατο «κατηγορώ» εναντίον της «απαράδεκτης ενοχοποίησης» της Ελλάδας σε σχέση με την προσφυγική κρίση, απευθύνουν προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς την αυστριακή κυβέρνηση, οι 90 γνωστότεροι συγγραφείς της Αυστρίας, ανάμεσά τους η βραβευμένη με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ελφρίντε Γέλινεκ, σε μακροσκελή Διακήρυξη Διαμαρτυρίας.
·        Αν σωθεί η Ευρώπη θα σωθεί χάρη στους πνευματικούς της ανθρώπους
·        Γιατί αν περιμένεις από του Γερούν , Σόιμπλε, Γιούνκερ
·        Έχασες …
·        Τις ακρότητες  Σαμαρά για το προσφυγικό θύμισε  μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ ο Κυριάκος  
·        Ο Άδωνης δικαιώνετε …
·        Όοοοολο ακροδεξιά…
·        Η νέα πρόκληση από τις χώρες του Βίσεγκραντ (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία) ήρθε από τον Σλοβάκο πρωθυπουργό Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Hospodarske noviny «Φτάσαμε στη στιγμή που η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ». Δεν δίστασε μάλιστα να απευθυνθεί στον 'Έλληνα πρωθυπουργό. λέγοντας: «Τσίπρα, θα υπάρχει ένα μόνο hotspot και θα λέγεται Ελλάδα» και προσθέτοντας : «και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα». 
·        Κυριάκοοοοοοοο;
·        ΣτοΚόκκινο: Όπως τα λέει ο Πολ Τόμσεν » στο blog του είναι τα πράγματα στα δημοσιονομικά της Ελλάδας, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, επιβεβαιώνοντας τις θέσεις Τόμσεν που «υποδεικνύουν» την ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να επιβληθούν νέα σκληρά και αμφισβητούμενης απόδοσης μέτρα.
·        Να πάρετε τα μέτρα που σας υποδεικνύουμε
·        Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αποδώσουν
·        Ούστ ρε κομπογιαννίτες
·        Πόσοι πολίτες μας ψήφισαν; Διαιρούμε τα έξοδά μας για φέτος και τους ζητάμε να τα πληρώσουν, είναι η ιδέα που «τρέχει» η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για να κλείσει τις τεράστιες τρύπες στα ταμεία του κόμματος.
·        Άρχισαν τη …φορολόγηση
·        Φαντάσου να γίνουν Κυβέρνηση…
·        Γιατί απορείς φίλε μου
·        Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απόφαση Κοντονή –Διακοπή του Κυπέλλου – είναι αποκαλυπτική
·        Όλοι είδαμε  τον μπουρδέλο της Τούμπας
·        Και αυτή- η ΕΠΟ- δεν κατάλαβε τίποτα
·        Παιδία, γυναίκες , άνδρες πάνε να δουν αγώνα
·        Αυτοί θέλουν κατς και πόλεμο
·        Ας το κάνουν μόνου τους
·        Βαγγέλης εναντίον Γιάννη
·        ΙΒΑΝ κατά του …εαυτού του
·        Και …Μέλις κατά Βαγγέλη
·        Κοντός , αυτός αυτοδέρνεται…
·        Αι στο διάολο αλήτες

·        Κ. Πουλάκης: Στόχος του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών η συναίνεση 

·        Βρε …Πουλάκη μου το πιστεύεις αυτό;
·        Οι …λεβέντες θέλουν …οικουμενική με τον Φίτσο…

·        Εκλογή γυναίκας ως γ.γ. του ΟΗΕ ζητούν γυναίκες γερουσιαστές

·        Σωστό οι άντρες τα έκαναν …μ@υνι τόσα χρόνια

·                Ο Καναδάς πούλησε το σύνολο των αποθεμάτων χρυσού που διέθετε

·        Έχει βρει άλλα Eldorado
·        Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε χθες ότι, αν η Βρετανία φύγει από την Ε.Ε., «θα κλάψουμε»
·        Και με το grexit θα κλαίγατε
·        Αλλά μας πιάσατε Μ@λ@κες
·        Και σας εμπιστευτήκαμε …
·        Σόιμπλε : «Δεν είναι θέμα των Θεσμών, είναι μόνο της Ελλάδας να ανταποκριθεί σε ό,τι έχει συμφωνηθεί.
·        Ο… γιατρός είπε να του λέμε ναι…

·        Αυξήθηκαν τα «φέσια» του δημοσίου προς ιδιώτες

·        ΕΦΣΥΝ:Αύξηση κατά 124 εκατ. ευρώ σημείωσαν τον Ιανουάριο του 2016 τα «φέσια» του Δημοσίου προς τους ιδιώτες με τα χρέη των νοσοκομείων να «σπάνε» το φράγμα του 1 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι ληξιπρόθεσμες αυτές οφειλές ανήλθαν σε 4,765 δισ. ευρώ έναντι 4,641 δισ. ευρώ που είχαν διαμορφωθεί τον Δεκέμβριο του 2015. Εάν σε αυτό το ποσό προστεθούν και οι εκκρεμούσες επιστροφές φόρου σε φορολογούμενους, ύψους 706 εκατ. ευρώ, τα χρέη του Δημοσίου φτάνουν τα 5,47 δισ. ευρώ. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον Ιανουάριο παρατηρήθηκε μείωση του ποσού των εκκρεμών επιστροφών του φόρου στα 706 εκατ. ευρώ από 739 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2015. Από το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, τα 2,819 δισ. ευρώ αποτελούν χρέη των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης (έναντι 2,765 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο) εκ των οποίων τα 1,748 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ΕΟΠΥΥ.Οσον αφορά τα χρέη των νοσοκομείων απέναντι στους προμηθευτές τους, αυτά ανήλθαν σε 1,020 δισ. ευρώ έναντι 931 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο, και των ΟΤΑ σε 283 εκατ. ευρώ. 
·        Το ερώτημα είναι
·        Έχει το Δημόσιο …κούτελο;
·        Καλά να περάσετε…
·        Φάτε και καμιά λαψάνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: