ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συμπαραστάτης του Κ. Πελετίδη ο Δήμαρχος Αιγιαλείας



Με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Αίγιο, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αντικείμενο την μεγάλη αγωνιστική πορεία κατά της ανεργίας το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη, από την Πάτρα στο Σύνταγμα που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής Πάτρας Ανδρέας Αντωνόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αιγιάλειας Βάσω Ψυχράμη και Δημήτρης Καλαμίδας, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιάλειας Στράτος Βαρδάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας Χρήστος Λαϊνάς.

Ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας για την μεγάλη αγωνιστική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Συζήτησαν για την συμμετοχή και τη στήριξη του Δήμου Αιγιάλειας στην μεγάλη, πολυήμερη πορεία, με τη συνδρομή σε μέσα και υποδομές για τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας δήλωσε θετικός στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, τονίζοντας ότι θα την στηρίξει όπως και κάθε προσπάθεια στον αγώνα για την καταπολέμηση της ανεργίας, η οποία αποτελεί μάστιγα για όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: