ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Διαμαρτύρονται για το «λέρωμα» της γραβάτας!




Αλλά όχι για την αποφυλάκιση των υποδίκων της ΧΑ - Κατά Κουρουμπλή ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών!


Ενοχλήθηκε το ΔΣ των Δικηγόρων της Πάτρας επειδή λέει ο Υπουργός Παν. Κουρουμπλής τους αποκάλεσε υπέρβαρους! Και δεν ενοχλήθηκε ότι με την αποχή των δικηγόρων στην Αθήνα κινδυνεύουμε να δούμε όλο το χουντόσογο της ΧΑ να κυκλοφορεί ελεύθερο με την παρέλευση 18μήνου κρατήσεως. Και όχι μόνον. 

Υπόδικοι άλλοι, του κοινού ποινικού δικαίου, ενώ με τον ΚΠΔ θα έπρεπε να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους εντός 18 μηνών, με την παρελκυστική τακτική της αποχής των δικηγόρων, θα βρεθούν και αυτοί ελεύθεροι μετά βαΐων και κλάδων!

Ε, αυτά δεν ενοχλούν τους κυρίους κυρίους δικηγόρους, που εκμεταλλευόμενοι τους συναδέλφους τους που μόλις επιβιώνουν με το μέρισμα του Ταμείου, τους κρατούν εκτός δικαστικών αιθουσών για να διατηρήσουν οι ίδιοι κεκτημένα.

Με απλά λόγια:
Διαμαρτύρονται για το «λέρωμα» της γραβάτας τους!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν: 

«Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί έντονα για το απαξιωτικό σχόλιο του Υπουργού Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή, ο οποίος σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ανέφερε «καλά κάνουν και διαδηλώνουν οι επιστήμονες θα χάσουν και κανά κιλό».
  
Τέτοιες δηλώσεις ρατσιστικού τύπου για τους επιστήμονες της χώρας, προερχόμενες από Υπουργό, προσβάλλουν πρώτα τον ίδιο, τόσο θεσμικά όσο και προσωπικά και, βεβαίως υποτιμούν το κύρος, τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα του Δικηγορικού Σώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: