Το Istologio G. Mosxou αναρωτούνταν χθες εάν υπάρχουν δένδρα προ του Δικαστικού Μεγάρου, για να κρεμάσουν τις γραβάτες τους, από κοινού διαμαρτυρόμενοι κατά των κυβερνητικών μέτρων στο Ασφαλιστικό, οι... καλοταϊσμένοι δικηγόροι της Πάτρας, μαζί με τους δικηγόρους που μετά βίας επιβιώνουν από το μέρισμα του Ταμείου τους! 

Και ω του θαύματος, βρέθηκαν δένδρα, αλλά στο απέναντι τετράγωνο και έτσι κρέμασαν τις γραβάτες τους οι κατά συνθήκη Πληβείοι μαζί με τους Πατρικίους, για να διατρανώσουν με τον συμβολικό αυτό τρόπο την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Νυν υπέρ Πάντων ο Αγών. Αποχή από τις δικαστικές αίθουσες, μέχρι δικαίωσης ημών. Ακόμη και εάν με την στάση μας, που εξελίσσεται σε πανελλήνιο επίπεδο, κινδυνεύει ο τόπος να δει τα νεοναζιστικά εγκληματικά στοιχεία να αποφυλακίζονται, λόγω παρελεύσεως δεκαοκταμήνου. Το παράδειγμα είναι μπροστά στα μάτια της κοινωνίας, με την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Φύσσα! Οι μόνοι που δεν το βλέπουν είναι οι... σφραγιδοφύλακες κυρίως του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αυτοί που... κρατούν το ίσιο του "Νυν υπέρ Πάντων Αγώνος".

Ο καθείς με τον Αγώνα του, αλλά και οι νεοναζί με τον δικό τους! Μάλιστα ο ηγήτοράς του το έκανε και σύγγραμμα!   

Όπως θα καταλάβατε, σε συμβολικό αποκλεισμό των δικαστηρίων της Πάτρας, κάτι που είχαν προαναγγείλει, προχώρησαν σήμερα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο, ξεπερνώντας σε αυτό το πεδίο τους συναδέλφους των Αθηνών, που ακόμη να περικυκλώσουν τις φυλακές Κορυδαλλού και συμβολικά να απαγορεύσουν την είσοδο μεταχθέντων από τις δικαστικές αίθουσες! 

Με την κινητοποίηση αυτή εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και οι δικηγόροι της Πάτρας. Μιμούμενοι δε, τους συναδέλφους τους των Αθηνών (είπαμε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών... κρατάει  το ίσιο) κρέμασαν τις γραβάτες τους απέναντι ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο, όπως είχε αφαιθεί χθες να εννοήσουμε.

"Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, όσο το Υπουργείο δεν απαντάει στις τεκμηριωμένες προτάσεις μας για το ασφαλιστικό και στις αναλογιστικές μελέτες που έχουμε καταθέσει για το Ταμείο Νομικών" δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Τάκης Παπαδόπουλος.