ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ζορίζουν τα πράγματα στα ανασφάλιστα - Οδηγοί τρέξτε!


Ασφάλιση πρώτα και μετά κλωτσιές!

Ολόκληρη η Απόφαση στη «Διαύγεια» ΕΔΩ


Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδη, για τον εντοπισμό ανασφάλιστων αυτοκινήτων οχημάτων και την επιδίωξη συμμόρφωσης των ιδιοκτητών τους μέσω της επίσπευσης της διαδικασίας επιβολής διοικητικών και ποινικών κυρώσεων.

Με την Υπουργική Απόφαση μεταξύ άλλων ορίζεται:



Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του ιδιοκτήτη του οχήματος με τα οριζόμενα από την Υπουργική Απόφαση, η Δ.ΗΛΕΔ. σε χρονικό διάστημα, όχι μεγαλύτερο των δύο μηνών, από τη διενέργεια της διασταύρωσης, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, θα αποστέλλει τα στοιχεία του οχήματος (για το οποίο δεν υφίσταται ασφαλιστική κάλυψη) και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του, στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, για την σε βάρος του επιβολή κυρώσεων και ποινών. Σε περίπτωση επιβολής χρηματικού προστίμου από την Αστυνομική Αρχή, δεν απαιτείται (κατά την ασφάλιση του οχήματος) και η πληρωμή του παράβολου των 250 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: