ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Μικρόβιο... δημοτικίτιδας ενέσκυψε στο 67ο Δημ. Σχολείο;



Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας βρέθηκε στην περιοχή, αλλά απαξίωσε να περάσει 

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης 20016, το 67ο Δημοτικό Σχολείο έδειξε πως επιμένει αλληλέγγυα. Πραγματοποίησε εκδήλωση καρναβαλική και προσέφερε στα παιδιά του Σχολείου ψημένα σουβλάκια, αδαπάνως.  Κι αυτό όταν στα γύρω σχολεία της περιοχής και σε μεγάλο μέρος αυτών της Πάτρας, τα παιδιά πλήρωναν το σουβλάκι που τους προσφέρονταν.

 Αύριο Σάββατο συμμετέχει στο Μπέμπι Ράλι με δικό του πλήρωμα και την Κυριακή στο Παιδικό Καρναβάλι με αρ. 40.
Σημειωτέον ότι  έχει λάβει βραβείο πρωτιάς από την προηγούμενη δημοτική αρχή για την συμμετοχή του, αλλά το τίμημα ακόμη δεν έχει φθάσει στο ταμείο του!
Αυτά γράφονται με αφορμή την απαξίωση που έδειξαν θεσμικοί του Δήμου Πατρέων, που ενώ επισκέφθηκαν τα γύρω της περιοχής σχολεία, στο 67ο δεν πάτησαν το ποδάρι τους. Παράδειγμα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, που ενώ επισημάνθηκε στην περιοχή δεν πέρασε ούτε για μία στιγμή από 67ο Δ.Σ. Λες και εκεί μικρόβιο... δημοτικίτιδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: