ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Καρδιοχτύπησαν στην Μεσσάτιδος με την νεροποντή

Διασταύρωση Μεσσάτιδος και 12ου Συντάγματος. Η πλημμύρα έχει εξαφανίσει το φρεάτιο που βρίσκεται στην γωνία αριστερά κάτω από τα νερά.

Εγκάρσια του δρόμου τοποθέτηση σχάρας προτείνουν οι κάτοικοι για να πάψουν κάθε τόσο να βρίσκονται επί ποδός

Άρκεσε μία νεροποντή διαρκείας μόλις δέκα λεπτών, για να καρδιοχτυπήσουν οι κάτοικοι της οδού Μεσσάτιδος στην συμβολή της με την 12ου Συντάγματος. Και εάν συνεχίζονταν λίγα λεπτά ακόμη θα είχαμε πλημμύρες.

Η ραγδαία βροχή που έπεσε απόψε κατά τις 7 είχε τέτοια κατεβασιά από την οδό Αρόης, το πρώην ρέμα του Αμερικάνου, που έφθασε στο ύψος των προφυλακτήρων των σταθμευμένων οχημάτων. Κάλυψε τα πεζοδρόμια και σε κάποιες περιπτώσεις πλησίασε στο επίπεδο ισογείων καταστημάτων.

Αυτή η περίπτωση πρέπει να κάνει να ξανασκεφτούν, όσοι με περίσσεια αφέλεια  κάνουν σχέδια για ανύψωση του οδοστρώματος της 12ου Συντάγματος, μέχρι τον κόμβο Ταμπαχάνων, λόγω του έργου διέλευσης της Περιμετρικής

Επί προσθέτως πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στα φρεάτια, που απ’ ότι φαίνεται τα ανοίγματά τους δεν επαρκούν. Μία λύση θα ήταν ίσως η εγκάρσια διάνοιξη φρεατίων από το ένα πεζοδρόμιο έως το άλλο και η τοποθέτηση σχαρών, λένε κάτοικοι της περιοχής που κάθε τόσο βρίσκονται επί ποδός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: