ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

kozan.gr: Ένταση έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

 

Οι διαμαρτυρόμενοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν τα… γκλοπ για να χαλάσουν την ειρηνική διαμαρτυρία και να μην στενοχωρήσουν τον Μητσοτάκη, που θα έδινε συνέντευξη!

Καμία ανοχή στους πολίτες που διαμαρτύρονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τραμπούκικες μεθόδους, προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει… ανενόχλητος χωρίς να δεχθεί τα παράπονα των διαδηλωτών κι ενώ υπάρχουν κάμερες στην περιοχή.

 Η παρουσία εργαζομένων από τη ΔΕΗ, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Κοζάνης, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν ήταν αρεστή, καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο. 

Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, επιστρατεύτηκαν τα… γκλοπ για να χαλάσουν μία καθ’ όλα ειρηνική συγκέντρωση.

 


Αναφερόμενο στο περιστατικό Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας τόνισε: 

«Μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας, αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: