ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Θλίψη για τον θάνατο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νεκτ. Σαντορινιού

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα τηρήσει τριήμερο πένθος, αναστέλλοντας όλες τις κομματικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του έως και την ημέρα της κηδείας του!


 Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Η κηδεία του Νεκτάριου Σαντορινιού θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη της Ρόδου. Για το τελευταίο αντίο, η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 11:00 το πρωί της ίδιας μέρας.

Το Στέκι Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Πάτρας , "ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ", η Δομή Αλληλεγγύης Προσφυγικών , η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Μεσσάτιδας καθώς και ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ , Νοτίου Διαμερίσματος, Προσφυγικών και Μεσσάτιδας, εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού, πρώην Υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα.  

Χαιρετίζουμε τον σύντροφό μας της ριζοσπαστικής Αριστεράς, της Δημοκρατίας , της Αλληλεγγύης.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, αναστέλλουμε την προγραμματισμένη συνεστίαση Αλληλεγγύης για απόψε Δευτέρα 12/2 στην ταβέρνα Βελούχι.                                    

Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 20/2 την ίδια ώρα (20:00).                                                                                                                      

Από την προσεχή Τετάρτη και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19:00 θα συγκεντρώνεται ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες σε Συρία και Τουρκία, στα γραφεία μας - Πολυτεχνείου Οβρυά - πλατεία Ελευθερίας Προσφυγικά - Βυζαντίου και Σινά Ζαρουχλέικα - συμμετέχοντας στην πανελλαδική καμπάνια της Αλληλεγγύης για Όλους .

Τα έσοδα της συνεστίασης από τη λαχειοφόρο θα κατατεθούν στο λογαριασμό της ΑγΟ για τους σεισμόπληκτους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6986794683, 6948836878, 6971604..

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

ΑΕΚ: Το συγκινητικό αντίο στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Η ΑΕΚ για τον Σαντορινιό

Σε μια συγκινητική κίνηση μετά το θάνατο του Νεκτ. Σαντορινιούο οποίος έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, προχώρησε η ΑΕΚ.

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι εξέφρασαν «τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του βουλευτή και πρώην υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού», λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα της Ένωσης με τον Λεβαδειακό στο Opap Arena για την 22η αγωνιστική της Superleague, στις οθόνες του γηπέδου εμφανίστηκε η παραπάνω φωτογραφία του Ν. Σαντορινιού

Στη συνέχεια σύμφωνα με δημοσιεύματα οι θεατές που βρίσκονται γήπεδο χειροκρότησαν σε ένδειξη σεβασμού.

Νωρίτερα, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Νεκτ. Σαντορινιός υπήρξε διακεκριμένο κι ενεργό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, με παρουσία και στο συνδεσμιακό μας κίνημα. Το κενό που αφήνει και στην κοινωνία της ομάδας μας είναι τεράστιο. Τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:  

  • Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010) και
  • Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972)

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα τηρήσει τριήμερο πένθος, αναστέλλοντας όλες τις κομματικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του έως και την ημέρα της κηδείας του Νεκτάριου Σαντορινιού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: