ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις από την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

 


Συνεργασία και συντονισμός για τους καρναβαλικούς επισκέπτες

Τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και αρχών της Πάτρας για την ομαλή διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, ζήτησε ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα την αποφυγή καταστάσεων έντονου συνωστισμού και θα συμβάλλουν στην ομαλή  ροή των καρναβαλικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του τριημέρου, χωρίς δυσάρεστα περιστατικά.

 

Η Περιφέρεια ΔΕ στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM του Ισραήλ

 


 
Στη διεθνή έκθεση τουρισμού του Ισραήλ που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023, συμμετείχε για τρίτη συνεχή φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Το  ενδιαφέρον από την δυναμική αγορά του Ισραήλ ήταν έντονο, με επίκεντρο εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αειφόρος τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός και extremesports όπως το έντονο ενδιαφέρον για  kitesurfing, αποτέλεσαν μερικά από τα θέματα συζήτησης αναδεικνύοντας την επίσκεψη στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μία ολοκληρωμένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Olympian Land» αποτέλεσε σημείο αναφοράς αποκομίζοντας θετικές κριτικές, τόσο από επισκέπτες που έχουν ήδη επισκεφτεί την Ολυμπιακή Γη όσο και από όσους σκοπεύουν να το κάνουν μελλοντικά. Στο χώρο της Περιφέρειας, στο περίπτερο του ΕΟΤ, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με ενδιαφερόμενους από το Ισραήλ, όσο και με επαγγελματίες του τουρισμού από Μεσογειακές χώρες και χώρες της ανατολής.

Παρουσιάζεται στην Πάτρα  το πρόγραμμα OLYMPASSMARK

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος OLYMPIANLANDSPORTCLUBSPASSMARK OLYMPASSMARK που απευθύνεται στα ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία και συνιστά ένα σύστημα αξιολόγησης της οργάνωσης των αθλητικών οργανισμών, με στόχο την αποδοτικότερη οργάνωση και λειτουργία τους.

Το έργο, οι στόχοι και τα οφέλη που προκύπτουν από την εφαρμογή του θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.30 στην Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: