ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Καταδίκη των Πάτσηδων από Τσίορα στην Καρδίτσα!

Δεν είναι ανεκτό να χάνονται σπίτια μεροκαματιάρηδων ενώ η ΝΔ χρωστά 400 εκ. και κανένας να μη λέει κουβέντα!

 Ο κ. Μητσοτάκης, ο μεγαλύτερος στρατηγικός κακοπληρωτής, πήρε το κόμμα του με χρέος 200 εκατ. και μέσα σε έξι χρόνια το πήγε στα 400 εκατ. ευρώ. Με αυτόν θα ασχοληθούν τα funds; Θα πάνε τα κοράκια να του ζητήσουν τα ρέστα; Όχι!

Δεν είναι ανεκτό αυτή η προκλητική αδικία να γίνεται κανονικότητα.

Δεν είναι κανονικότητα να σου παίρνουν το σπίτι για ένα χρέος που είναι χιλιάδες φορές μικρότερο από το χρέος του κόμματος που κυβερνά και οργανώνει αυτή τη ληστεία. 

Δεν είναι ανεκτό να χάνονται σπίτια μεροκαματιάρηδων ενώ η ΝΔ χρωστά 400 εκ. και κανένας να μη λέει κουβέντα.

Η φυλή των Πάτσηδων ετοιμάζει τη μεγαλύτερη επιδρομή κατά της περιουσίας των Ελλήνων. Και ο κ. Μητσοτάκης -που θέσπισε τον νέο πτωχευτικό κώδικα που προτεραιοποιεί τους πλειστηριασμούς- νίπτει τας χείρας του και συμβουλεύει: Να τα βρουν οι δανειολήπτες με τα κοράκια!

Μπορεί ένας πολίτης να κάνει χρόνια να βρει το δίκιο του, αλλά η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα funds βγήκε σε χρόνο ρεκόρ. Είδατε πόσο μπροστά είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη; Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως αυτή που απονέμεται με ταχύτητα είναι η αδικία και όχι η Δικαιοσύνη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΙΠΡΑ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: