ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις από την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας


Είκοσι νέα οχήματα παρέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

Στη διαδικασία παραλαβής είκοσι νέων οχημάτων που αποκτήθηκαν με τη διαδικασία της λειτουργικής χρονομίσθωσης (operational leasing), παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τους Χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, Μαρία Σαλμά (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) και Βασίλη Γιαννόπουλο (Π.Ε. Ηλείας), τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Ανδρέα Φίλια και τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκη Παπαδόπουλο.

Τα νέα οχήματα ανανεώνουν σε σημαντικό βαθμό το στόλο οχημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και παραλήφθηκαν για να καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας σε ορεινές και δύσβατες αγροτικές περιοχές.

 

 Προσέλκυση ξένων επιχειρηματιών και εξωστρέφεια επιχειρήσεων 


 
Ζωηρό ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι επιχειρήσεις της Αχαΐας για workshop με θέμα την προσέλκυση ξένων επιχειρηματιών και εξωστρέφεια επιχειρήσεωνπου οργάνωσε στην Πάτρα ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων για τον τρόπο προσέλκυσης ξένων επιχειρηματιών, την ενίσχυση της εξωστρέφειας τους, καθώς και για το θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τις εξαγωγές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: