ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο πλευρό των καθηγητών!


Π. Βάης:  «Εκτιμούμε τη στάση των καθηγητών της Σχολής μας που αποφάσισαν να μπουν στον αγώνα δίπλα στους μαθητές τους και μαζί με όλους τους καλλιτέχνες»

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Πέτρος Βάης, αποδέχθηκε την παραίτηση των καθηγητών της Δραματικής σχολής, οι οποίοι αντιδρούν με την σειρά τους στο προεδρικό διάταγμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στην εισήγησή του προσθέτει ότι «εκτιμούμε τη στάση των καθηγητών της Σχολής μας που αποφάσισαν να μπουν στον αγώνα δίπλα στους μαθητές τους και μαζί με όλους τους καλλιτέχνες».

Παράλληλα αναφέρει ότι το ΔΗΠΕΘΕ καλεί την κυβέρνηση να «ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα».

 

Η Εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Πέτρου Βάη
 
Οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, με επιστολή τους, μας ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα διδακτικά τους καθήκοντα για τους λόγους που αναφέρουν.
 
Εκτιμούμε τη στάση των καθηγητών της Σχολής μας που αποφάσισαν να μπουν στον αγώνα δίπλα στους μαθητές τους και μαζί με όλους τους καλλιτέχνες. 
 
Αποδεχόμαστε την παραίτηση των καθηγητών ως πράξη αγωνιστική.
 
Ως ΔΗΠΕΘΕ στηρίζουμε τη Δραματική Σχολή και καλούμε την κυβέρνηση να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα για να ολοκληρωθεί αυτή η ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: