ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Παραπομπή Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας

 

Και καθαίρεσή του από τομεάρχη με την κατηγορία της επιλογής προσωπικής τακτικής για αντιπαράθεσή του με το πολιτικο-δικαστικό σύστημα - Η Δικαιοσύνη εγέρθηκε. Πρόκειται για τον Πολάκη!

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου «θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Εντωμεταξύ με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι «πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Απάντηση Πολάκη: Θα τα πούμε ΟΛΑ στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δόθηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fb:

«Παυλος Πολακης Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή . Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο …. Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκει θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!».

 

Ανακοίνωση της ΝΔ για Πολάκη

Μπροστά στο φάσμα του τρόμου βρίσκεται το μιντιακό σύστημα της λίστας Πέτσα, που με την ανάληψη της διακυβέρνησης από συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων που κορμός τους θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο εσωτερικό του θα υπάρξουν φωνές τύπου Πολάκη που θα καλέσουν τους ποδονύφτες του συστήματος Πέτσα να επιστρέψουν τα χρήματα του δημοσίου, που αφαιρέθηκαν από το ταμείο με διάφορους τρόπους.

Και ως υπηρέτης τους η ΝΔ προσπαθεί να μετατρέψει ένα εσωτερικπό ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εθνικό θέμα, με τηνπαρακάτω ανακοίνωση:  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει διάφορα διαδικαστικά και επικοινωνιακά, σχετικά με τη ζημιά που υφίσταται, δεν βρίσκει όμως να πει ούτε μία κουβέντα για τις προγραφές και για την ουσία όσων απαράδεκτων είπε ο κ. Πολάκης», σημειώνει η ΝΔ.

 
Η Εισαγγελία εγέρθηκε από τον βαθύ καναπέ της αφού πρόκειται για τον Πολάκη!
 
Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάμεσα στις οποίες και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη για ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς που μετείχαν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο καταδίκασε τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, δικαστές που μετέχουν στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορούμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και για δημοσιογράφους, τραπεζίτες και άλλους παράγοντες του δημοσίου βίου.
 
«Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας», τονίζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σε ανακοίνωση που εξέδωσε «σχετικά με τις προγραφές και τις απειλές του πρώην Υπουργού και νυν Βουλευτή Π. Πολάκη για ομαδικές ‘εκκαθαρίσεις’ Θεσμικών Οργάνων του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Χώρας».
 
Και ποιες είναι προσβλητικές αναφορές του Πολάκη;
«-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια» κλπ
 
Η ανάρτηση που προκάλεσε την επέμβαση του εισαγγελέα, είναι η παρακάτω:  


ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ»…..(φωτο 1-2-3-4)
Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!
Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..
-Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ.Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!
-Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.
-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!
-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !
Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ
Όχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: