ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Κοριτσάκι 2,5 ετών πέθανε σε βρεφοκομείο από ασφυξία

Σοβαρός τραυματισμός μαθήτριας στο 10ο Δημοτικό

Τραγωδία στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» στη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι 2,5 ετών από την Νιγηρία, που διέμενε στη δομή, άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν εκεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η υπεύθυνη βρεφονηπιοκόμος διαπίστωσε ότι το παιδί είχε δυσχέρεια στην αναπνοή και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες όλων δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. 

Στο Βρεφοκομείο έσπευσε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης για να εποπτεύσει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, καθώς και ιατροδικαστής που θα συντάξει την ιατροδικαστική έκθεση.

Σοβαρά τραυματίστηκε στο κεφάλι 9χρονη μαθήτρια χθες το πρωί  στην αυλή του 10ου δημοτικού σχολείου Σερρών, όταν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος έπεσε προσπαθώντας να ανέβει ένα σκαλοπατάκι. Μαγνητικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν καθαρές και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: