ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αντί να επιβάλει παρακαλεί για τους πεζόδρομους


 Ο Δήμος Πατρέων σε ρόλο ικέτη όλη την καρναβαλική περίοδο, αφού όμως έχει συμβιβασθεί με τους καταστηματάρχες!

Μετά το μπάχαλο, που παρουσιάζεται με την λειτουργία των καταστημάτων διασκέδασης στην πόλη, ως αυτά να βρίσκονται στο ύπαιθρο και ο κάθε καταστηματάρχης να προσπαθεί να κερδίσει περισσότερο χώρο απ' ότι του ανήκει, όπου το αποτέλεσμα είναι να... χάνει ο σκύλος τον αφέντη και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω όξυνση του προβλήματος, ο δήμος Πατρέων εξέδωσε απαγορευτικό φεφτά προς τους παρανομούντες καταστηματάρχες, αν και γενική αίσθηση είναι πως  δεν υπάρχει και κανείς που να σέβεται τα οριζόμενα, αλλά και ούτε θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα μέχρι την Κυριακή του Καρναβάλου!

Προχωρεί σε άρση της ατελούς παραχώρησης πεζοδρόμων για τραπεζοκαθίσματα το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού.

Στον φεφτά ορίζονται τα παρακάτω:

«Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι από 24/02 έως και 26/02/2023 (τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς ) αίρονται οι ατελώς παραχωρηθείσες άδειες για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Εστίαση) στους πεζοδρόμους.

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος των μέτρων που λαμβάνονται από τις αρμόδιες Αρχές, για την ασφαλή, για τους πολίτες, διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων του τελευταίου τριημέρου, με τους πεζοδρόμους να είναι ελεύθεροι από τραπεζοκαθίσματα.

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες ως προς την τήρηση, για τους αναφερόμενους λόγους, των παραπάνω, καθώς επίσης για την αποφυγή προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων».

____________

Υ/Γ: Αλλά πιστεύουν οι αρμόδιοι του Δήμου ότι έτσι μπορούν να απαλλαχθούν ευθυνών σε περίπτωση κακοτυχίας; Νομίζει ότι οι κακποτροποι καταστηματάρχες θα σεβαστούν και δεν θα καταλάβουν τα πεζοδρόμια, που ήδη κατέχουν ατύπως με την σύμφωνη γνώμη του Δήμου όλον τον καιρό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: