ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Πάμε σε debate στον ΣΚΑΪ

Ο Αλέξης Τσίπρας

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο: https://www.syriza.gr/

Βίντεο: Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

 

Κάλεσμα για τηλεμαχία, ακόμη και στον ΣΚΑΪ, απηύθυνε για άλλη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μιλώντας στην Καρδίτσα τόνισε ότι «θέλουμε εκλογές αυτές να είναι ουσιαστικού πολιτικού και προγραμματικού διαλόγου», και κάλεσε τον πρωθυπουργό ο οποίος κρύβεται τα τελευταία 7 χρόνια φοβούμενος να αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά με τον Αλ. Τσίπρα.

«Και θέλω για ακόμη μία φορά να απευθυνθώ στον Κ. Μητσοτάκη που διαρκώς μιλά για την τοξικότητα δήθεν του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί καταγγέλλει αυτά που διαπράττει, ενώ αυτός που τα διαπράττει “δεν είναι τοξικός”» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Αν πραγματικά θέλει να αφήσουμε πίσω το χθες στο παρελθόν την τοξικότητα και να μιλήσουμε για το όραμά μας το σχέδιο για το αύριο, να έρθει όποια στιγμή θέλει σε όποιο τηλεοπτικό σταθμό θέλει, στον ΣΚΑΪ του προτείνω εγώ να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω, όχι με στημένες ερωτήσεις, να βρεθούμε ενώπιος ενωπίω απέναντι στον ελληνικό λαό και να καταθέσουμε τις προτάσεις, το όραμά μας, το σχέδιό μας για τον τόπο».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι «αυτός που δεν τολμά τη σύγκριση και τον διάλογο, αυτός που το βάζει στα πόδια πολλές φορές ακόμη και από τις συνεδριάσεις της Βουλής και κλείνει τις εργασίες παίρνοντας τον ρόλο του προέδρου της Βουλής για να μην απαντήσει, είναι αυτός που στερείται επιχειρημάτων, σχεδίου και οράματος για το μέλλον».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε ότι «οι αντίπαλοί μας έχουν μέσα ενημέρωσης έχουν τρολς στο διαδίκτυο έχουν εταιρίες που κάνουν βρώμικη δουλειά. Εμείς έχουμε ιδέες προτάσεις, πρόγραμμα, εντιμότητα, καθαρότητα με αυτά θα παλέψουμε στην εκλογική μάχη που έρχεται μπροστά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: