ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η Σία Αναγνωστοπούλου στις φυλακές Πατρών

 C:\Users\eva\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG_0653.jpg


 Στο Κατάστημα Κράτησης του Αγίου Στεφάνου Πατρών, όπου συναντήθηκε με τους καθηγητές και τους κρατούμενους μαθητές

Η βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 21.2.2023, το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κατάστημα Κράτησης του Αγίου Στεφάνου Πατρών, όπου συναντήθηκε με τους καθηγητές και τους κρατούμενους μαθητές.

 Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση και το έργο του σχολείου , συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι καθηγητές, όπως καθυστερήσεις στις προσλήψεις εκπαιδευτικών και έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όσο και οι κρατούμενοι μαθητές, όπως η υποστελέχωση του Ιατρείου του Σωφρονιστικού Καταστήματος , γεγονός που δημιουργεί δυσκολίες και στην ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία εκτός των άλλων.

Η κ. Αναγνωστοπούλου από την πλευρά της ευχαρίστησε το εκπαιδευτικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί πάρα τις αντίξοες συνθήκες και υποσχέθηκε την στήριξή της και τη διαμεσολάβησή της για την ανάδειξη και την επίλυση των επιμέρους προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: