ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Α. Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα

 

«Το Μαξίμου κάθε φορά που νιώθει την κοινωνική κατακραυγή ανακαλύπτει ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - Η αλήθεια είναι ότι τα σπίτια των συμπολιτών μας περνάνε σε ξένα funds με υπογραφή Μητσοτάκη»

 

Α. Χαρίτσης: Το Μαξίμου κάθε φορά που νιώθει την κοινωνική κατακραυγή ανακαλύπτει ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - Η αλήθεια είναι ότι τα σπίτια των συμπολιτών μας περνάνε σε ξένα funds με υπογραφή Μητσοτάκη


Συνέντευξη του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΚΟ και βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, στην ιστοσελίδα newsbomb.gr (Αντώνης Γκιόκας) 

«H κυβέρνηση δεν συγκρούστηκε με την ακρίβεια. Την ανέχτηκε, την εξέθρεψε και την επιδότησε. Και αυτό δεν αλλάζει με κουπόνια και επικοινωνιακές φιέστες» δηλώνει ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Τύπου και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “newsbomb.gr”. 

Και αντιπαραθέτει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ για «ρύθμιση της αγοράς της ενέργειας και αποφασιστική πάταξη της κερδοσκοπίας που οδηγεί σε υπέρογκα τιμολόγια. Πλαφόν στη λιανική και χονδρεμπορική αγορά και μείωση των ειδικών φόρων στην ενέργεια και στα καύσιμα. Φορολόγηση των υπερκερδών που παρήχθησαν μέσα στην κρίση και ανάκτηση του δημόσιου ελέγχου και της λογοδοσίας στη ΔΕΗ. Μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και τιμαριθμική αναπροσαρμογή στους μισθούς. Ως αναγκαίες προϋποθέσεις για να γνωρίσει η οικονομία δυναμική άνοδο στην κατανάλωση και στις επενδύσεις».

«Η κερκόπορτα για τους αθρόους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα –ήδη 700.000 ακίνητα βρίσκονται στα χέρια των funds- άνοιξε ήδη από τα τέλη του 2019. Με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΝΔ» τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο πτωχευτικός νόμος της ΝΔ, η νομοθετική ενίσχυση και οι φοροαπαλλαγές των funds, η ρητορική ότι οι δανειολήπτες είναι εξ ορισμού «κακοπληρωτές» είχαν έναν και μόνο στόχο: την ενίσχυση των πιστωτών έναντι της κοινωνίας». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για ένα πράγμα: θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για ένα νέο σύστημα που θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα των δανειοληπτών και κυρίως το δικαίωμα στην πρώτη κατοικία».

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θυμάται επιλεκτικά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς μόνο όταν πρέπει να λάβει μέτρα στήριξης για την κοινωνική πλειοψηφία» επισημαίνει ο Αλ. Χαρίτσης και ξεκαθαρίζει «πάει πολύ να μας κάνουν μαθήματα χρηστής οικονομικής διαχείρισης αυτοί που πριν λίγα μόλις χρόνια οδήγησαν την χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας και στον βρόγχο των μνημονίων». «Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που νοικοκύρεψε για πρώτη φορά τα δημόσια οικονομικά, ρυθμίζοντας μεσοπρόθεσμα το δημόσιο χρέος και αφήνοντας γεμάτα ταμεία» υπενθυμίζει.

«Η ‘’σταθερότητα’’ που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης ισοδυναμεί με μία από τα ίδια: ένα καθεστώς αδικίας και ανισότητας, προσβολής των πολιτών με επικοινωνιακές φιέστες, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και παλαιοκομματικών πρακτικών» σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας και καταλήγει «Κάθε μέρα που περνάει, είναι μια χαμένη ευκαιρία για τη νέα αρχή που χρειάζεται η χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι επικεφαλής μίας προοδευτικής κυβέρνησης που θα έχει άμεσο στόχο την ανάσχεση της ακρίβειας και τη θεσμική θωράκιση της δημοκρατίας μας. Στόχος μας είναι η έννοια της Δικαιοσύνης να διαποτίζει τη καθημερινότητα των πολιτών και της χώρας μας».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: