ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Δώστε πρώτα τα χρεωστούμενά σας των αγώνων...

 


 Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της ΝΕ Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία - Κρείττον του λαλείν το σιγάν, κ. Αυγενάκη

Ενώ ακόμη δεν έχουν κλείσει λογιστικά τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τους παρόχους των Μεσογειακών Αγώνων του 2019, η  ΝΔ κατά την προσφιλή της μέθοδο, μιλά για την καμπούρα της μπροστινής της καμήλας, αλλά παραβλέπει την διπλή καμπούρα την δικής!

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις αιχμές Αυγενάκη σχετικά με την οικονομική διαχείριση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, καλεί τον υπ. Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, να φέρει στοιχεία τυχούσης οικονομικής ατασθαλίας, ειδάλλως θα τον ακολουθεί ο χαρακτηρισμός του συκοφάντη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ο Υπουργός (διάλυσης και χειραγώγησης του) Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης πρόσφατα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά την συζήτηση σχετικού αθλητικού νομοσχεδίου τόλμησε να αναφερθεί στην Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά την προσφιλή του τακτική για την οικονομική διαχείριση της προετοιμασίας των αγώνων, χωρίς στοιχεία παρά με την... απειλή της αποκάλυψης οικονομικών λαθών από τους ορκωτούς λογιστές που ως γνωστό ακόμη ψάχνουν! 

Επειδή δεν μπορεί κανένας να καταλογίσει στην Οργανωτική Επιτροπή των παράκτιων μεσογειακών τον παραμικρό ψόγο οικονομικής διαχείρισης από τους ανθρώπους που είχε ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τον υπουργό αθλητισμού να καταθέσει άμεσα ότι στοιχείο διαθέτει διαφορετικά θα θεωρείται ένας κοινός συκοφάντης και πολιτικός λασπολόγος! 

Του θυμίζουμε ότι οι δικοί του άνθρωποι που διεξήγαγαν τους αγώνες μετά την κυβερνητική αλλαγή του 2019, ακόμη δεν έχουν κλείσει λογιστικά τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τους παρόχους των αγώνων και γι αυτό, καλό θα είναι, αν δεν έχει να μας πει κάτι συγκεκριμένο, ''κρείττον σιγάν''».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: