ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Αποκαλυπτική μαρτυρία για την καταδίκη του Ν. Παππά!


Έλεγαν στον Ν. Παππά: «πού πας να μπλέξεις παιδί μου, θα σε καταβροχθίσουν αυτοί, είναι αδίστακτοι»!


Ο Τακης Τζελατης στην προσωπικήτου σελίδα στο fb ανάρτηση την παρακάτω μαρτυρία, που αφορά την εντιμότητα του Νίκου Παππά:

1 ημ. 
Αυτό δεν χρειάζεται να το διαβάσουν ΝΔ και καναλαρχες,το ξέρουν ήδη,αφού έστησαν οι ίδιοι το #ειδικο_δικαστηριο.
 
Ας το διαβάσουν πολίτες,ΚΚΕ,ΜΕΡΑ25 και ΚΙΝΑΛ κι ας αναλογιστούν με ποιανού το μέρος πρέπει να 'ναι.
 
Νίκος #Παππάς, διαγωνισμός τηλεοπτικών αδειών και το πιο διεφθαρμένο μπλοκ συμφερόντων από καταβολής του ελληνικού κράτους.Δηλαδή,οι καναλάρχες.
 
Πρώτα, τα disclaimer. 
 
1. Από το 2015 έως το 2017 ήμουν επιστημονικός συνεργάτης του ΥΨΗΠΤΕ.
 
Ήμουν μέλος της ομάδας που σχεδίασε και υλοποίησε το διαγωνισμό και βρέθηκα μέσα στο κτίριο της ΓΓΕΕ όταν αυτός έλαβε χώρα.
 
2.Με τον Παππά δεν έχω προσωπική οικειότητα. Ούτε συμφωνώ (συνήθως) μαζί του στα πολιτικά. Η σχέση μας ήταν πάντοτε απλώς επαγγελματική. Και θα ήταν ατιμία να μην αναφέρω πως έναντι μας (των συνεργατών του υπουργείου) ήταν άψογος.
 
Πάμε τώρα στα του διαγωνισμού.
 
Ο Νίκος Παππάς ανέλαβε για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει μία από τις βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις: την ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου.
 
Όταν ξεκίνησε η διαδικασία, και στις συσκέψεις που γίνονταν με διάφορους φορείς, πολλοί που τώρα καμώνονται δημόσια τους κήνσορες και τους θεράποντες, έλεγαν στον Παππά: «πού πας να μπλέξεις παιδί μου, θα σε καταβροχθίσουν αυτοί, είναι αδίστακτοι».
 
Μεταξύ των στόχων ήταν η μεγιστοποίηση του χρηματικού οφέλους για το δημόσιο. Διότι για τριάντα χρονια δεν πλήρωναν τίποτε. Στον διαγωνισμό του 2014 όπου ο Σαμαράς έδωσε τις συχνότητες στην digea, οι καναλάρχες πήραν ένα υπερπολύτιμο αγαθό του δημοσίου έναντι πινακίου φακής.
 
Για να έχετε μιαν αίσθηση αναλογίας, για το κομμάτι του φάσματος που διατίθεται στην κινητή οι telco πληρώνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. 
 
Για τις συχνότητες της τηλεόρασης, οι καναλάρχες, όλοι μαζί, πληρώνουν λιγότερο από ένα (1) εκ ευρώ τον χρόνο.Επίσης, για χρόνια οι καναλάρχες απαλλάσσονταν από τον φόρο τηλεοπτικής διαφήμισης. Με υπουργικές αποφάσεις κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς!
 
Επι ΣΥΡΙΖΑ και Παππά εισπράχθηκε για πρώτη φορά.Αυτή την 30ετή αδικία έναντι του δημοσίου είχαμε εντολή να θεραπεύσουμε. Ένας άλλος στόχος του διαγωνισμού, ρυθμιστικός, ήταν να διευκρινιστεί η πραγματική αξία της τηλεοπτικής άδειας. 
 
Το δικό μας benchmarking έβγαζε αρχική τιμή 3 εκ ευρώ.Στους καναλάρχες φαίνονταν πολλά! Και τελικά οι ίδιοι την κοστολογήσαν πάνω από 40 εκατομμύρια! Όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Παππάς. Οι ίδιοι οι καναλάρχες.Έτσι, ξέρω ότι ο διαγωνισμός ΔΕΝ ήταν στημένος υπέρ κάποιου υποψηφίου. 
 
Ο πρώτος που πήρε άδεια, την φτηνότερη, ήταν ο ΣΚΑΙ. Και μπράβο του, γιατί είχε «διαβάσει» καλύτερα από όλους τη λογική της δημοπρασίας.Η διενέργεια του διαγωνισμού ήταν άμεμπτη. Αυτό το ξέρουν και το παραδέχονται άπαντες. 
 
Ακόμα και το δικαστήριο που δίκασε (και αθώωσε) Κρετσο και επιτροπή διενέργειας. Ο διαγωνισμός απέφερε στο δημόσιο 245 εκατομμύρια ευρώ.Πείτε μου εσείς λοιπόν, ποια ήταν η παράβαση καθήκοντος του Παππά; 
 
Ότι έστειλε ΣΜΣ στον Καλογριτσα ΜΕΤΑ την διενέργεια του διαγωνισμού; Μα ο διαγωνισμός είχε ήδη γίνει. Κι ο Καλογριτσας εντέλει πετάχθηκε έξω από τις άδειες καθώς δεν κατέβαλε την πρώτη δόση.
 
Επαναλαμβάνω. Ποια η παράβαση καθήκοντος του Παππα; Του ζητήθηκε να κάνει έντιμο διαγωνισμό. Τον έκανε. Να φέρει λεφτά στο δημόσιο. Το έκανε. Να ρυθμίσει το τοπίο. Το έκανε. Αυτό στη δίκη μου αντίληψη είναι ο ορισμός της εκπλήρωσης του δημοσιου καθήκοντος. Και όχι παράβασης.
 
Την δίωξη Παππά την απαίτησαν (όπως και του Κρετσου) οι καναλαρχες. 
 
Η ΝΔ ευχαρίστως την υλοποίησε διότι εξυπηρετούσε τους σχεδιασμούς της. 
 
Οι κηνσορες επιβεβαιώθηκαν: «θα σε καταβροχθίσουν αυτοί παιδί μου».Το ξεφτιλισμένο δικαστήριο υπάκουσε στις εντολές εκτελεστικής και οικονομικής εξουσίας. Και το καρκίνωμα της δημόσιας ζωής, οι καναλαρχες της θέσης 108, πανηγυρίζουν. Αυτη είναι η χώρα μας παιδιά. 
 

 
 
Λυπάμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: