ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Φαγώθηκαν Πελετιδαίοι - Μπούρας για το Πρωτόκολλο


 

Με επεισόδιο διανθίστηκε η συναυλία του καλλιτέχνη Χατζή, στο συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου

Τον Δήμαρχο Πατρέων, είχε επισκεφθεί, στις 8-9-2020 στο Δημαρχείο, ο τότε ΠΑΣΟΚογενής νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Πάτρας  Χρ. Μπούρας εις ένδειξη εποικοδομητικής επαφής των δύο φορέων επ΄ ωφελεία των πολιτών της Πάτρας.

Τότε παρών στην συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος, αναβαθμίζοντας το γεγονός. Έγινε αναφορά σε θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο και την Πάτρα και όλοι πείστηκαν πως άνοιξε ελπιδοφόρος λεωφόρος στις σχέσεις των δύο φορέων!

Φευ, όμως υπέβοσκε το σαράκι. Και αίφνης το αποτέλεσμα εφάνη! Με αφορμή τις πρώτες θέσεις στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου, κατά την συναυλία Χατζή, ξέσπασε η αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις εφημερίδας Πελοπόννησος: «Οι προσκλήσεις που είχαν σταλεί τιμητικά στον κ. Πελετίδη, χρησιμοποιήθηκαν μεν, αλλά όχι από τον ίδιο και στη θέση του εμφανίστηκαν… δύο εργαζόμενοι του Δήμου, οι οποίοι δήλωσαν ότι κάθισαν στις τιμητικές πρώτες θέσεις!

Εμβρόντητοι οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να τους πείσουν να καθίσουν σε άλλες θέσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν επίσημοι, όμως παρέμεναν αμετακίνητοι.

Μετά το σούσουρο στις πρώτες σειρές, ο πρύτανης επιχείρησε ο ίδιος να τους πείσει, μάταια όμως!

Ο πρύτανης εξανέστη και φανερά εκνευρισμένος διαμαρτυρήθηκε στην αντιδήμαρχο, Βίβιαν Σαμούρη, στην οποία χαρακτήρισε την ενέργεια ''αντιθεσμική που προσβάλλει το πρωτόκολλο''»!

Πληροφορίες φέρουν την Βίβιαν Σαμούρη, που εκπροσωπούσε τον δήμαρχο, να δηλώνει διάθεση για μετακόμισή της στις πίσω θέσεις, αφήνοντας ελεύθερες τις μπροστινές, που έτσι ή αλλιώς έμεναν άδειες αφού μόνον επτά επίσημοι ήσαν παρών, στην πρώτη σειρά των δεκατεσσάρων θέσεων.

Και επιπροσθέτως οι βουλευτές της ΝΔ αποχώρησαν λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας, αφού η κουλτούρα τους δεν συνάδει με μουσικά ακούσματα τύπου Χατζή, που συνδιοργάνωσε το Πατρινόραμα με το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: