ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ο ελληνικός λαός θα αποφανθεί για την καταδίκη Παππά!


 
Σε κάθε περίπτωση και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης κρίνονται από τους πολίτες. Είναι η ίδια που αρχειοθέτησε τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια του κ. Γεωργιάδη και του κ. Αβραμόπουλου στο σκάνδαλο Novartis!
 

Συνέβη και στο διακτατορικό καθεστώς του Μπολσονάρο στη Βραζιλία. Ο Λούλα Ντα Σίλβα καταδικάστηκε επί δύο χρόνια σε φυλάκιση, γιατί ήταν επικίνδυνος για το καθεστωτικό σύστημα που κυβερνούσε τη χώρα. Όμως την απάντηση την έδωσε ο λαός που τον ανακήρυξε πρόεδρο και νικητή των πρόσφατων εκλογών. Τέτοιες μέρες ζούμε τώρα και στην χώρα μας. Ας ελπίσουμε να γίνουν σύντομα οι εκλογές για να απαλλαγούμε από τις γαλάζιες ακρίδες και τα κλωτσοσκούφια τους που τους κάνουν κάθε χατήρι!

Ο Πατρινός εκπαιδευτικός  Σταμάτης Χλωμούδης έγραψε για την καταδίκη του Ν. Παππά:

«Καταδίκη του Νίκου Παππά!!!!!!!!
 
Ο Νίκος Παππάς, μετά τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας της ΝΔ στην προανακριτική Επιτροπή, καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα επειδή τήρησε το Σύνταγμα με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
 
Επειδή για πρώτη φορά τηρήθηκε ο νόμος για τις δημόσιες συχνότητες των καναλιών και έφερε στα δημόσια ταμεία περισσότερα από 250 εκατ. ευρώ.
Είναι μία απόφαση σε πλήρη αντίθεση με την εισαγγελική πρόταση που αποδόμησε όλο το κατηγορητήριο, σε αντίθεση με την αθωωτική απόφαση Κρέτσου που έκρινε για την ίδια υπόθεση ότι ο διαγωνισμός ήταν άρτιος και δεν ήταν «στημένος», σε αντίθεση με την κοινή λογική και την αλήθεια.
 
Σε κάθε περίπτωση και οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης κρίνονται από τους πολίτες. Η ίδια Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια του κ. Γεωργιάδη και του κ. Αβραμόπουλου στο σκάνδαλο Novartis, η ίδια Δικαιοσύνη που έχει αφήσει ελεύθερο το Λιγνάδη να αλωνίζει, η ίδια Δικαιοσύνη που επιχείρησε να μπλοκάρει τους ελέγχους της ΑΔΑΕ στους παρόχους για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η ίδια Δικαιοσύνη που έβγαλε απόφαση μέσα σε 9 μέρες (!!!) για να μπορούν οι servicers να βγάζουν στο σφυρί ακόμα και την πρώτη κατοικία των πολιτών, αυτή η Δικαιοσύνη έκρινε πως η τήρηση του Συντάγματος και η εισροή χρημάτων στα δημόσια ταμεία είναι παράβαση καθήκοντος. Και οι δικαστικές αποφάσεις κρίνονται από τους πολίτες.
 
Αλήθεια, όλοι όσοι για 27 χρόνια ζημιώνουν το Δημόσιο που δεν πλήρωνε κανείς για τις τηλεοπτικές άδειες, τι ακριβώς έχουν διαπράξει;
 
Όσοι παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα του μισού πολιτικού συστήματος, όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις που ξεπερνούν τα 9 δις, όσοι βάζουν πλάτη στην αισχροκέρδεια τι ακριβώς διαπράττουν; Και πόσα ειδικά δικαστήρια θα έπρεπε για αυτούς να αποφανθούν;
 
Πολύ σύντομα, στις εκλογές, θα αποφανθεί ο ελληνικός λαός, για να έρθει η Δικαιοσύνη παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: