ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ιδιαίτερα σύντομη η καριέρα Ανδρουλάκη μετά τον β' Γύρο

Ευτυχισμένες στιγμές από την παντοδυναμία της προεδρίας Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ. Μετά από λίγο άρχισε η κατάρρευση. Στο στιγμιότυπο: Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Βενιζέλος και η Καϊλή, η κυρία Εύα των εμίρηδων του Καντάρ!


Σύμφωνα με όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις το κόμμα ενδέχεται να βρεθεί ακόμη και κάτω από το 6% στις δεύτερες εκλογές που θα “παιχτεί” η αυτοδυναμία Μητσοτάκη και η επάνοδος Τσίπρα στην ηγεσία της χώρας

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα μέχρι στις εκλογές, με την πόλωση να είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της πολιτικής αντιπαράθεσης, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη αναμένεται να συντριβεί στις συμπληγάδες του νέου δικομματισμού.

 Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, πρόσφατα βγήκε και έθεσε το ερώτημα σχετικά με το αν μια ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία – και ενώ έχουν βγει στην επιφάνεια, όσα έχουν βγει για τις υποκλοπές – της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ θα είναι προϊόν εκβιασμού.

Εξάλλου ο ίδιος ο Ανδρουλάκης το περασμένο καλοκαίρι είχε μιλήσει για εκβιασμό και, αν τον πιστέψουμε, σε κάποια χέρια βρίσκονται σήμερα προσωπικές στιγμές του ιδίου και ενδεχομένως… άπλυτα που αν βγουν στη φόρα θα επηρεάσουν το εκλογικό σώμα ή μπορεί να τελειώσουν απότομα την πολιτική καριέρα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα η δεξιά τάση που λειτουργεί μέσα στο ΚΙΝΑΛ δεν θέλει ούτε να ακούσει για συνεργατική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει και ήδη δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να βγεί στην πρώτη θέση, με εκλογές απλής αναλογικής, ενώ μη επιτυγχανόμενης συγκυβέρνησης με το ΚΙΝΑΛ, στις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική, θα επιδιώξει την συγκέντρωση του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού, θέτοντας το δίλημμα: Αριστερή κυβέρνηση ή πορεία εργαζομένων, συνταξιούχων και επιχειρηματιών στην καταστροφή, που ήδη οδηγείται η χώρα, από την ΝΔ!

Σύμφωνα με όλες τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται το κόμμα Ανδρουλάκη ενδέχεται να βρεθεί ακόμη και κάτω από το 6% στις δεύτερες εκλογές που θα “παιχτεί” η αυτοδυναμία Μητσοτάκη και η επάνοδος Τσίπρα στην ηγεσία της χώρας.

Προφανώς η καριέρα του Ανδρουλάκη ως αρχηγού κόμματος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σύντομη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: