ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Τραμπούκικη επίθεση σε φοιτητές


 

Συμπαράσταση από το ΔΙΚΤΥΟ Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

«Καταγγέλλουμε τη δράση προβοκατόρικων ομάδων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Την ώρα που συναγωνιστές/-τριες από το ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΠΕΙ μάζευαν εχθές τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία ως ένδειξη της έμπρακτης διεθνιστικής μας αλληλεγγύης, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα που καμία σχέση δεν έχει με το φοιτητικό κίνημα και τις διεκδικήσεις του».

Το ΔΙΚΤΥΟ Προοδευτικών Αριστερών φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών δηλώνει την συμπαράστασή του  στους φοιτητές του ΔΙΚΤΥΟΥ Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Τα παραπάνω καταγγέλλει το ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΠΕΙ, μετά την προβοκατόρικη ενέργεια  ύποπτων ομάδων, που επιτέθηκαν αναίτια κατά της φοιτητικής δράσης αλληλεγγύης.

Και το ΔΙΚΤΥΟ Πανεπιστημίου Πειραιώς  τονίζει:

«Η δράση συγκεκριμένων ομάδων μόνο προβοκατόρικη μπορεί να χαρακτηριστεί. Η επίθεση σε μια αριστερή-προοδευτική δύναμη που προβαίνει σε μια δράση αλληλεγγύης καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι όσες επικλήσεις αγωνιστικότητας και να κάνουν οι συγκεκριμένες ομάδες ο ρόλος τους είναι συγκεκριμένος και βρίσκεται στον αντίποδα των φοιτητικών αγώνων και διεκδικήσεων. 

Τέτοιες πρακτικές ρίχνουν νερό στο μύλο του κυβερνητικού αφηγήματος και συντηρητικοποιούν το φοιτητικό σώμα. Εμείς, από τη μεριά μας δηλώνουμε πως δεν τρομοκρατούμαστε. Κανείς δεν θα μας πετάξει έξω από το φοιτητικό κίνημα. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις φοιτητικές ανάγκες, για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και μια καλύτερη κοινωνία».

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: