ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Παρακαλέστε τις Τράπεζες!

 

Και σήμερα ακόμη στην Πάτρα, πριν καν ισχύσει και γίνει νόμος η εσπευσμένη και ύποπτα βγαλμένη απόφαση  των αρχιδικαστών οι servicers τρομοκρατούν δανειολήπτες!


Ενώ οι servicers έχουν ξεκινήσει να μπουκάρουν στις ιδιοκτησίες των πολιτών από πολύ ενωρίς και σήμερα ακόμη στην Πάτρα, οι servicers τρομοκρατούν δανειολήπτες, πριν καν ισχύσει και γίνει νόμος η εσπευσμένη και ύποπτα βγαλμένη απόφαση  των αρχιδικαστών, ο Πρωθυπουργός όχι μόνο αρνείται να φέρει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά στέλνει τους δανειολήπτες κατευθείαν στις ορέξεις των τραπεζιτών.

Αντιθέτως έχει βγάλει πλειάδα Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, αππο την έναρξη της πανδημίας προκειμένου να  καταστείλει διαμαρτυρίες εργαζομένων!

Όταν λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε κατά τη συνέντευή του στην Καστοριά για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα βοηθήσει τον συνεπή δανειολήπτη ώστε να σώσει το σπίτι του, απάντησε μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, εκεί γίνονται οι περισσότερες ρυθμίσεις που είναι οι ιδιωτικές διευθετήσεις μεταξύ των πολιτών, των τραπεζών και των servicers κυρίως, που πλησιάζουν τα 30 δισ. Αφορούν σχεδόν 600.000 συμπολίτες μας. Αυτοί ρυθμίζουν. Είναι πολύ σημαντικό γιατί προφανώς όταν κάποιος ρυθμίζει τις οφειλές του τότε δεν υπάρχει η απειλή οποιαδήποτε πλειστηριασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: