ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Οικολογική καταστροφή στο Κοτύχι- Χιλιάδες νεκρά καβούρια

Καβούρια
(patrisnews.com)

Μεγάλη οικολογική καταστροφή στον υδροβιότοπο Κοτυχίου στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης με χιλιάδες νεκρά καβούρια, που σύμφωνα το patrisnews είχαν ξεβραστεί στις όχθες της λιμνοθάλασσας, ή επέπλεαν νεκρά στα ελώδη νερά.

Η αιτία θανάτου των καβουριών παραμένει άγνωστη και κανείς δεν μπορεί να πει αν πρόκειται για κάποια ασθένεια, περιβαλλοντική μόλυνση ή ανθρώπινη παρέμβαση, από την οποία εγκλωβίστηκαν οι πληθυσμοί των καβουριών μην μπορώντας να βρουν διέξοδο διαφυγής.

Πάντως δημοσιεύματα της εφημερίδας Αλλαγή Πατρών, πριν αρκετά χρόνια ανέφεραν επανελημμένη καταστροφή αλιευτικού πλούτου της λιμνοθάλασσας, λόγω θειωδών, αναθυμιάσεων που εκλύονταν από τον βυθό της.

Γι αυτό το ερώτημα είναι μήπως έχουμε επανάληψη του φαινομένου, που είχε ταλαιπωρήσει τον αλιευτικό συνεταιρισμό, οποίος διαχειρίζονταν την λιμνοθάλασσα, η ιδιοκτησία της οποίας ανήκει στο πολεμικό ναυτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: