ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

7 εκρήξεις σε ένα βράδυ και η κυβέρνηση κοιμάται



Σε ρόλο θεατή η κυβέρνηση Μητσοτάκη που υποσχόταν ότι η ανομία θα ήταν παρελθόν σε μια εβδομάδα. Παρακολουθεί τις εκρήξεις σε 7 αυτοκίνητα σε φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας... και είναι απλά Δευτέρα τονίζει σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση.


Συναγερμός σήμανε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας λόγω έκρηξης στο Κολωνάκι. Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού, και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Οι τραυματίες είναι ένας αστυνομικός και ο νεωκόρος του ναού. 
Ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν ο νεωκόρος πήγε να ανοίξει τον Ιερό Ναό και εντόπισε ένα ύποπτο κουτί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός από το Τμήμα Εξαρχείων, ο οποίος επεξεργάστηκε το κουτί πριν τελικώς σημειωθεί η έκρηξη.

Επιθέσεις με εκρήξεις και εμπρησμούς σε πιλοτές πολυκατοικιών και καφέ σημειώθηκαν τη νύχτα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, έγιναν τρεις επιθέσεις σε πιλοτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι, σε καφέ στην Κηφισιά και στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη σε πιλοτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην οδό Διονύσου 70, στην Κηφισιά, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο καφετέριας. Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές ζημιές στο κατάστημα.

Στις 02.10, νέα εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έγινε σε είσοδο πολυκατοικίας, στην Καλογρέζα, από την οποία προκλήθηκαν φθορές στην τζαμαρία της κεντρικής εισόδου.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν οι επιθέσεις στις πολυκατοικίες στόχευαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Και οι τρεις υποθέσεις διερευνώνται από την αστυνομία

Δήλωση Ραγκούση για τις εκρήξεις της Αθήνας

Αναλυτικά η δήλωση του τομεάρχη Προστασίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.


Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που υποσχόταν ότι η «ανομία» θα αποτελεί παρελθόν σε μία εβδομάδα, είδε χθες σε ρόλο θεατή να εκρήγνυνται εμπρηστικοί μηχανισμοί σε επτά αυτοκίνητα στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας, ενώ επιπλέον σήμερα εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου. 

Αν είχε γίνει αυτό λίγους μήνες πριν επί ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε πρωτοσέλιδα για δήθεν «κυβέρνηση μπαχαλάκηδων» και για «ανοχή στην ανομία». 

Για τη ΝΔ των κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη, είναι απλά Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: