ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Διαμαρτυρία για την πρόταση αθώωσης της ΧΑ

Στο πανό που κρατούσαν έγραφαν ότι «η εισαγγελέας αθωώνει τους νεοναζί» και ερωτούσαν «πότε θα κλείσει η πληγή».


Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας σε συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, την Πλατεία Γεωργίου


Συμβολική διαμαρτυρία κατά της πρότασης της Εισαγγελέως της δίκης, όπου εκδικάζεται η δολοφονία του ράπερ αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, πραγματοποίησε σήμερα η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας σε συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και μέλη της,  στην κεντρική πλατεία της Πάτρας Πλατεία Γεωργίου. 

Στο πανό που κρατούσαν έγραφαν ότι «η εισαγγελέας αθωώνει τους νεοναζί» και ερωτούσαν «πότε θα κλείσει η πληγή».

Στο μεταξύ, σήμερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  ελεύθεροι με περιοριστικoύς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δυο κατηγορούμενοι ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία φέρεται να πραγματοποίησε επιθέσεις σε γραφεία της ΧΑ.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στους δύο κατηγορούμενους, 35 και 36 χρόνων, υποχρέωση εμφάνισης τέσσερις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και επιπλέον, υποχρεωτική καταβολή εγγύησης ύψους 15.000 ευρώ στον καθένα.

Οι δύο είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο και σύμφωνα με την δικογραφία εμπλέκονται σε δύο βομβιστικές επιθέσεις που είχαν γίνει σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, τον Μάιο και το Νοέμβριο του 2019.

Παράλληλα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενη για τον καταλογισμό φαινομένων αστυνομικής βίας εις βάρος πολιτών σε επιστολή της που αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα της  προτείνει την τοποθέτηση καμερών στις στολές των αστυνομικών και έτσι:

«θα υπάρχει ακριβής αποτύπωση των πραγματικών περιστατικών και θα σταματήσει η προβολή αποσπασματικών εικόνων που ερμηνεύονται κατά το δοκούν, συντηρώντας έναν άδικο αστικό μύθο εις βάρος μας».

Σύμφωνα με την ίδια επιστολή, πρόκειται για τεχνολογία που έχει γίνει ευρέως αποδεκτή στις αστυνομίες πολλών ευρωπαϊκών κρατών και των ΗΠΑ. Προφανώς η ελευθερία που απέκτησαν επί Μητσοτάκη, μετά την... σκλαβιά  που τους επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ (λέγε με Νίκο Τόσκα) δεν τους ικανοποιεί!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρ, Υπουργός Δημ. Τάξεως Νίκος Τόσκας ερωτώμενος για τις αιτιάσεις του συνδικαλιστικού ομόσπονδου οργάνου των αστυνομικών υπαλλήλων έχει πει: Αλλίμονο εάν αφήσουμε να ενεργούν ανεξέλεγκτα αυτοί οι μηχανισμοί! Και πολύ σωστά είπε.

Τέλος για την κίνηση χάπενιγκ της διαμαρτυρίας στην Πάτρα, ο Γιώργος Ρώρος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, έγραψε στο fb:





Δεν υπάρχουν σχόλια: