ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Καμία σχέση με την επιστήμη ο Νίκος Ταχιάο

Επίθεση στον Νίκο Ταχιάο για τις επιλογές του στο ζήτημα του σταθμού Βενιζέλου του μετρό εξαπέλυσε μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Ορθά – Κοφτά ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος. 


Όπως είπε, «κάνει το άσπρο-μαύρο ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη» και εκτίμησε ότι «η απόφαση του ΚΑΣ τινάζει στον «αέρα» την υπόθεση του Μετρό».Απαντώντας στα επιχειρήματα που λένε ότι δεν υπήρξε μελέτη της Αττικό Μετρό για την παραμονή των αρχαιοτήτων ο κ. Μυλόπουλος δήλωσε πως ο διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης Γιώργος Κωνσταντινίδης είπε ψέματα στο ΚΑΣ, πως δεν υπήρξε λύση. Όπως είπε, «ο ίδιος βρήκε λύση και την υποστήριξε. Είπε ψέματα διότι υπάρχει η έκθεση του συμβούλου της Αττικό Μετρό του καθηγητή της πολυτεχνικής του ΑΠΘ Χρήστου Αναγνωστόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: