ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Μαρκόπουλος: Ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες στο ΣΥΡΙΖΑ


 

Σε παράκρουση χριστουγεννιάτικα ο βουλευτής του Μητσοτάκη!


Σε παράκρουση χριστουγεννιάτικα ο Μαρκόπουλος με μια άρον άρον αντεπίθεση επιτέθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιους πήρε η μπάλα; Σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια δαιμονοποίησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας ο κ. Μαρκόπουλος ανακάλυψε "γιάφκα ακροαριστερών μπαχαλάκηδων" στο ΣΥΡΙΖΑ!

Σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης στο φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο στο επίπεδο της οικονομίας όσο και στο θέμα της «ασφάλειας» με την αστυνομική βία και την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ αλλά και τα «χαστούκια» που μοιράζει σε συνταξιούχους και εργαζόμενους η κυβέρνηση… επιτέθηκε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ιδεολογική και πολιτική γιάφκα για να φιλοξενούνται ακροαριστερές απόψεις των μπαχαλάκηδων» ανακάλυψε ο κ. Μαρκόπουλος θυμίζοντας τις "βίγκαν, λεσβίες, αναρχικές, μπαχαλοσατανίστριες" του συναγωνιστή του σε ακροδεξιό λαϊκισμό μαϊντανού της Ν.Δ.

Στη "γιάφκα" αυτή όπως κάθε γιάφκα που σέβεται τον εαυτό της υπάρχουν πολιτικοί ινστρούκτορες... τους οποίους αποκάλυψε ο γνωστός για τον εμφυλιοπολεμικό του λόγο (αιματάκι σε μπαχαλάκι) βουλευτής της Ν.Δ. Είνai ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Νίκος Τόσκας και η Νίνα Κασιμάτη γνωστοί όλοι τους ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες... Ειδικά ο κ. Τόσκας!

Κατ. Μπρεγιάννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: