ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Μαζική και δυναμική κινητοποίηση στη ΓΑΔΑ

Κοινωνική κατακραυγή σημειώνεται από την κάλυψη της αστυνομικής βίας. Η παραμονή Χρυσοχοΐδη απειλή με παράσυρση στον πάτο ολόκληρης της κυβερνητικής πολιτικής!

«Χρυσοχοΐδη

παραιτήσου»

ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/12 έξω από τη ΓΑΔΑ, μετά από κάλεσμα του Τομέα Δικαιωμάτων και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το (ακόμα ένα) ακραίο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στο Κουκάκι. Παράλληλα προβληματισμός επικρατεί στο Μαξίμου μετά το στραπατσάρισμα που υπέστη η επικοινωνιακή εικόνα του Κυρ. Μητσοτάκη. 

Πληροφορίες φέρουν όλη την νύχτα να συζητούν για την απαλλαγή  του δυσβάστακτου φορτίου, πυροβολισμού των ποδιών της μεσοαστικής τάξης, που αντιπροσωπεύει η κακοποιημένη από την ασυγκράτητη αστυνομική, φιλήσυχη πατρινή οικογένεια Ινδαρέ, το οποίο... φιλοδώρησε στου Μαξίμου η κρετίνικη στρατηγική του δόγματος «νόμος και τάξη» που την εφαρμογή του προωθεί ο υπουργός Χρυσοχοΐδης.

«Η αστυνομική τρομοκρατία δεν θα περάσει. Την ευθύνη για τις εικόνες ντροπής των τελευταίων ημερών, φέρει η ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. και η ηγεσία της κυβέρνησης». 

«Χρυσοχοΐδη παραιτήσου» ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε.

Σχετικές και οι φωτογραφίες από το σάιτ της avgi.gr.






Δεν υπάρχουν σχόλια: