ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Πυροσβέστες τώρα για να μην πάρει όλη τη...δόξα η ΕΚΑΜ

Εξάρχεια: Έκαψαν το δέντρο και στόλισαν το σήμα της αναρχίας
Στόλισαν με το σήμα της αναρχίας, φωτιστικό σώμα σε κολόνα της πλατείας Εξαρχείων. Το κοπυράιτ της φωτογραφίας ανήκει στην σελίδα  © mpalothia.net/Facebook

 
Λίγες μέρες αφότου πυρπόλησαν και τα δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα, στα Εξάρχεια, τώρα σκέφτονται χρήση Πυροσβεστικού Σώματος, αντί της ΕΚΑΜ, για να καταστεί και κανα άλλο Σώμα δοξασμένο!

ΑΝΤΙ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ

Με την «ευγενική χορηγία Μπακογιάννη» στολίστηκε το... δέντρο της πλατείας Εξαρχείων. Φωτοσωλήνες χρησιμοποιήθηκαν καταλλήλως και να το... αναρχικό δέντρο, που έκανε την εμφάνισή του, μετά την πυρπόληση δύο άλλων δέντρων που είχε διαδοχικά στήσει ο δήμαρχος Αθηναίων!

Με το σύμβολο λοιπόν, της αναρχίας, όπως μας πληροφορεί η σελίδα του fb mpalothia.net/Facebook, μέσα σε ένα φωτεινό πλαίσιο «στόλισαν» την πλατεία Εξαρχείων άγνωστοι που μπορεί να υποθέσουμε, αλλά όχι με σιγουριά, ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, λίγες ημέρες μετά το κάψιμο και του δεύτερου χριστουγεννιάτικου δέντρου που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στην περιοχή.

Επ' αυτού εκφράζεται υπόθεση και όχι βεβαιότητα, διότι με την σιγουριά της υποτιθέμενης βεβαιότητας της είδησης, την.... πάτησαν πολλά μέσα διαδικτυακά -μαζί τους και το Istologio G. Mosxou- όταν πληροφορία έφερε με σιγουριά να ανήκει σε δράστες της ΔΑΠ ΠΜ ο βανδαλισμός που σημειώθηκε πρόσφατα εις βάρος  του μνημείου του αγωνιστή καθηγητής Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα, που είναι στημένο στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα. Και τελικά η μεν μαθητική οργάνωση αποποιήθηκε την ευθύνη, ενώ παράλληλα ανέλαβε την απορρύπανση του μνημείου, που τώρα έχει αποδοθεί πεντακάθαρο. Και μας έμεινε η... βεβαιότητα!

Επανερχόμενοι στο θέμα του ...αναρχοδέντρου, σημειώνεται ότι σε φωτογραφίες, που ανήρτησε πολίτης στο Facebook, ότι φαίνεται ένα μεγάλο «Α» μέσα σε έναν κύκλο σε κολώνα φωτισμού της πλατείας Εξαρχείων, ενώ τοποθέτησαν και πολύχρωμα μπαλόνια.

Μάλιστα, οι φωτισμός του «Α» προέρχεται από τις λάμπες, που ανεπιβεβαίωτα αναμεταδίδεται, πως τοποθέτησε ο Δήμος Αθηναίων στην περιοχή γι' αυτό και ευχαρίστησαν σκωπτικά τον Κώστα Μπακογιάννη για τον «εξοπλισμό».

Πάντως νεότερες πληροφορίες φέρουν τον δήμαρχο Αθηναίων να καλεί το θείο του, τον Κούλη, να στείλει ένα τάγμα Πυροσβεστών για να σβήσει το... αναρχοδέντρο, που τόση ζημιά έχει προκαλέσει στο ίματς όσων ομνύουν στο δόγμα «Νόμος και Τάξις», που εφάρμοσε ο Υπουργός Προστασίας από τον Πολίτη, κάμποσες μέρες τώρα!

Θα έστελναν λένε οι πληροφορίες, τη μονάδα αντιμετώπισης τρομοκρατών, την γνωστή ΕΚΑΜ, που πρόσφατα κατήγαγε σοβαρή επιτυχία στις γνωστές τρεις καταλήψεις και στο Κουκάκι, όπου στο σύνολο της επιτυχίας της οφείλεται η σύλληψη πολιτών που κοιμόσανται σε αυτές, ήτοι 2 πολίτες στην μία, άλλοι 2 πολίτες στην άλλη κατάλληψη, 3 πολίτες στην τρίτη κατάληψη και 3 ακόμη πολίτες, που έκαναν... κατάληψη στο σπίτι τους και δεν άφηναν το «Νόμο και την Τάξη» να κάνουν τη δουλειά τους περνώντας χαράματα μέσα από την κρεβατοκάμαρα, της οικογένειας του Πατρινού σκηνοθέτη Ινδαρέ, στο Κουκάκι, ώστε να πάρουν μάτι (τα παλιόπαιδα!) και ανανεωμένα, με ελεύθερα πτερά, που τόσα χρόνια τα κρατούσε ο υπουργός Τόσκας του ΣΥΡΙΖΑ, να εφορμήσουν με όπλα εκτόξευσης πλαστικών, φονικών κάποιες φορές, σφαιρών Και να επιβάλλουν γλυκά γλυκά το νόμο της Αρείας Φυλής! Χάιλ Βορίδη! 

Αλλά εάν επέλεγαν αυτό το σώμα των ανδρείων, που ξεβρακώνουν κορίτσια στο δρόμο και αγόρια στην σύλληψη, τότε τι θα απόμενε από ανδρειοσύνη για να πάρουν και τα άλλα Σώματα;

Και θα απέμεναν στρατηγοί και υποστράτηγοι, όλο περίσκεψη να κατατρύχονται από την του Μιλτιάδη ρήση μετά την νίκη Σοφοκλή στον Μαραθώνα:

«Ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον»! Θα αναφωνούσαν περιφερόμενοι στα πολεμικά μέτωπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
28 χρόνια απ' τη δολοφονία του, η μνήμη τους κατατρύχει


Δεν υπάρχουν σχόλια: