ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Για το ξεγύμνωμα της 20χρονης φοιτήτριας από τα ΕΚΑΜ


Μετά τις καταγγελίες για ξεγύμνωμα 20χρονης φοιτήτριας στη μέση της Πατησίων από άνδρες των ΕΚΑΜ, ο κ. Χρυσοχοΐδης απολαμβάνει ακόμα μία επιτυχία του. Γυναίκα καταγγέλλει επώνυμα πως χτύπησαν και προσήγαγαν μέσα στο σπίτι τους τον σύζυγο και τους γιους της, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν εισαγγελική παραγγελία από άνδρες των ΜΑΤ για να τους επιτρέψουν την είσοδο.

Την ίδια στιγμή, η εικόνα πολίτη δεμένου πισθάγκωνα σε ταράτσα πολυκατοικίας και με κουκούλα στο κεφάλι, θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση σε χώρες εμπόλεμης ζώνης.
Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ατελείωτες αστυνομικές αυθαιρεσίες σε βάρος πολιτών και κυρίως της νεολαίας, αφού αυτοί τους επιτρέπουν να λειτουργούν «με λυμένα τα χέρια». Το δόγμα “νόμος και τάξη” που ξεδιπλώνουν ουδεμία σχέση έχει με την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτός ο ολισθηρός κατήφορος είναι να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός στις παλινωδίες της κυβέρνησης. Και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι κράτος στην Ελλάδα δεν είναι τα ΜΑΤ, είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι.
Αλλά το Υπουργείο, με δελτίο Τύπου, καλύπτει την αστυνομική αυθαιρεσία δηλώνοντας ότι στο Κουκάκι έγιναν όλα νόμιμα. Πώς το σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Η «απάντηση» του κ. Χρυσοχοΐδη μαρτυρεί το οριστικό διαζύγιο της κυβέρνησης από την πραγματικότητα και την αλήθεια, λόγω  της ιδεοληπτικής της προσήλωσης στο δόγμα του αυταρχισμού. Όποιος έχει στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα βλέπει αυτό που είδε όλη η χώρα: πάνοπλοι αστυνομικοί παραβίασαν το οικιακό άσυλο, έσυραν πολίτες στην ταράτσα, τους έδεσαν πισθάγκωνα και σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες τους χτύπησαν. Είναι φριχτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη του κ. Μητσοτάκη να κάνει λόγο περί "δήθεν δικαιωμάτων", την ίδια μέρα που συνέβησαν όλα αυτά τα τερατώδη. Ο κ. Χρυσοχοΐδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνολικά, επιχειρούν να στήσουν μια οργουελιανή δυστοπία. Δεν θα τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: