ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Τελευταία στιγμή γλύτωσε κίνδυνο πνιγμού με το ΙΧ του

 
Η οδηγός τελευταία στιγμή εξήλθε του οχήματος, υπό τις κραυγές επιβατών
 
Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα προκλήθηκε, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ” Ν.Π. 12207 στο λιμένα Κυλλήνης, χθες. 


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου του από λιμένα Πόρου Κεφαλληνίας και κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης οχημάτων, μετακινήθηκε ο καταπέλτης του εν λόγω πλοίου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πτώση ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα.
Με την άμεση επέμβαση στελέχους της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης, η οδηγός του ανωτέρω οχήματος τελευταία στιγμή εξήλθε αυτού, υπό τις κραυγές επιβατών, διαφεύγοντας τον κίνδυνο, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό τραυματισμού.

Επίσης ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό σύγκρουσης των ελλιμενισμένων Ε/Γ-Ο/Γ “OLYMPUS” σημαίας Κύπρου και Π/Γ γερανού “ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΧΙ” Ν.Π.183 στη μαρίνα Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ μετακινήθηκε αιφνίδια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση της πίσω πλευράς του στον προβλήτα και τη σύγκρουση της δεξιάς πλευράς του με τον εν λόγω Π/Γ γερανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: