ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Στην Αθήνα είναι περισσότερες οι κλούβες από τα τρόλεϊ



«Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» μίλησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτική εξαπάτηση» της κυβέρνησης ΝΔ αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα, αλλά και για αφαίμαξη της μεσαίας τάξης.


«Έλεγε η ΝΔ όταν ήταν αντιπολίτευση, στα πλαίσια μιας τοξικής προπαγάνδας, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε ψίχουλα, όταν δινόταν κοινωνικό μέρισμα σε περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια κόσμο. Το περιόρισαν κάτω από 250.000 και ο κόσμος έμεινε με την αναμονή, την προσμονή, την ελπίδα ότι θα έπαιρνε κάτι. Επίσης, αμφισβητούν τη νομοθέτηση της 13ης σύνταξης και τη θεωρούν προσωρινό μέτρο» επισήμανε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα τελευταία κρούσματα αστυνομικής βίας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη καταπολέμηση του σκληρού εγκλήματος και καταφεύγει σε «ένα σόου τρόμου στο κέντρο της πρωτεύουσας και σε άλλες περιοχές. Στην Αθήνα είναι περισσότερες οι κλούβες από τα τρόλεϊ. Έχουν αφαιμάξει τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία για να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα» και πρόσθεσε ότι «ταΐζουν ένα τέρας του φόβου, που είναι αδηφάγο και ανεξέλεγκτο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ 105,5 Sto Kokkino ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΤΡΑΣ -
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: