ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ν. Παππάς: Ομολογία Άδωνι: Μείωση ΑΕΠ στο μισό

«Πέντε μήνες μετά τις εκλογές, το μόνο που έχει να παρουσιάσει ο κ. Γεωργιάδης είναι μια έμμεση ομολογία για την έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής εκ μέρους της ΝΔ και μερικές γενικόλογες αναφορές στο δήθεν σχέδιο της», τονίζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στη Ναυτεμπορική.


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «πέντε μήνες μετά τις εκλογές, η αλήθεια είναι αμείλικτη. Ο ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ έχει μειωθεί στο μισό από το Ιούλιο και μετά. Οι ξένοι επενδυτές, όταν δεν αποχωρούν από μεγάλα πρότζεκτ, όπως το Ελληνικό, καταγγέλλουν αδιαφανείς διαδικασίες, όπως στην περίπτωση αδειοδότησης του Καζίνο».
Επίσης, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «ο αναπτυξιακός νόμος, που ψηφίστηκε από τη ΝΔ, έχει αποκλείσει ήδη παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας, καθώς αποτελεί χωνευτήρι διατάξεων εξυπηρέτησης ημετέρων. 

Η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, τα οποία δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Γεωργιάδης υποκρίνεται ότι δεν υφίστανται, υστερεί δραματικά και η εκτέλεση του ΕΣΠΑ παρουσιάζει καθυστερήσεις, αφού η ΝΔ παρέλαβε ενταγμένα έργα, συνολικού ύψους δημοσίων δαπανών 21,66 δισ. ευρώ, και τα αύξησε μόλις κατά 0,74 δισ».

Ακόμη, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι «η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη είναι αποκαλυπτική, αφού ο ίδιος παραπλανεί τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, οι οποίοι, αντί για κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και μείωση της προκαταβολής φόρου, λαμβάνουν αυξημένα τιμολόγια ρεύματος και νέες τσουχτερές ασφαλιστικές εισφορές, ομολογεί ότι είναι πιθανές επιπλέον καθυστερήσεις στο Ελληνικό και αποκαλύπτει την άρση προστασίας της Α’ Κατοικίας από τον ερχόμενο Μάιο, που θα οδηγήσει σε χιλιάδες πλειστηριασμούς».

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύμματος, επεσήμανε ότι ο Α.Γεωργιάδης «επιμένει στην πάση θυσία διάσωση των τραπεζών με 12 δισ. ευρώ από το «μαξιλάρι», αποκρύπτει την πρωτιά της Ελλάδας στο σχέδιο Γιούνκερ τα τελευταία δύο έτη, χάρη στις ενέργειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ψεύδεται ως προς την εκτέλεση του ΠΔΕ, το οποίο ήταν στα 881 εκατ. ευρώ κάτω από το στόχο για τον Νοέμβριο».

«Είναι προφανές ότι η ανικανότητα οδηγεί στην απάτη και η έλλειψη σχεδίου στη συνταγή της χρεοκοπίας. Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε» σημείωσε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: