ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ανησυχία για την αστυνομική βία από 33 ευρωβουλευτές

Επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας υπογράφουν 33 Ευρωβουλευτές από τρεις (3) Πολιτικές Ομάδες (Σοσιαλδημοκράτες – S&D, Πράσινοι - GREENS/EFA & Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL) αναφορικά με τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα αστυνομικής βίας και καταστολής στην Ελλάδα, ζητώντας τη διερεύνηση όλων των περιστατικών βίας καθώς και τη διασφάλιση της σύννομης δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Οι ευρωβουλευτές που υπογράφουμε τη συγκεκριμένη επιστολή δηλώνουμε την έντονη ανησυχία μας για τα συνεχόμενα κρούσματα ακραίας αστυνομικής βίας που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. Κρούσματα έντονης βίας, ακόμη και με σεξουαλικό περιεχόμενο σύμφωνα με τις καταγγελίες, που δεν παραβιάζουν μόνο τα δικαιώματα των συγκεκριμένων πολιτών αλλά και την έννοια του Κράτους Δικαίου» αναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: