ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χ. Σταϊκούρας: Καμία αύξηση στον κατώτατο μισθό


Η ΝΔ στο προεκλογικό της πρόγραμμα, που δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2019, είχε συμπεριλάβει την εξαγγελία για αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2020 μέχρι το 2022, με ρυθμό διπλάσιο από τον ρυθμό ανάπτυξης, ώστε να φτάσει – όπως έλεγαν – σε τρία χρόνια τα 730 ευρώ. Την οποία σήμερα πήρε πίσω με την αιτιολογία ότι "η αύξηση" για τα επόμενα χρόνια... ενσωματώθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Μποναμάς από

τον Σταϊκούρα !

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ «ΚΡΥΨΕΙ» ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά!



H κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει πίσω ένα προς ένα τα προεκλογικά της ψέματα με τα οποία κορόιδευε συνταξιούχους και εργαζόμενους. Δεν προλαβαίνει ο κόσμος να μετράει τα χαστούκια... ένα το κοινωνικό μέρισμα που δεν πήραν, ένα στους συνταξιούχους για τα αναδρομικά, ένα στους εργαζόμενους για την αύξηση στον κατώτατο μισθό... 

Σε ερώτηση αν θα αυξάνεται ο κατώτατος μισθός διπλάσια σε σχέση με το ρυθμό ανάπτυξης όπως υποσχόταν προεκλογικά η Ν.Δ. ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε:
«Αν δεν είχε αυξηθεί ήδη από την προηγούμενη κυβέρνηση κατά 11%». Θα αξιολογηθεί αυτό το θέμα ανάλογα με τα δεδομένα της οικονομίας».

«Όταν θα έχουμε τα δεδομένα της οικονομίας, ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η παραγωγικότητα και πετύχουμε τους ρυθμούς μεγένθυνσης που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι κάτι που θα το συζητήσουμε».

Εννοείται ότι δεν έθεσε χρονικό όριο για το πότε θα συμβεί αυτό… Στην ΔΕΘ το 2018 ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβλεπε δυνατότητα αυξησης του κατώτατου μισθού.

Η ΝΔ στο προεκλογικό της πρόγραμμα, που δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2019, είχε συμπεριλάβει την εξαγγελία για αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2020 μέχρι το 2022, με ρυθμό διπλάσιο απο τον ρυθμό ανάπτυξης, ώστε να φτάσει – όπως έλεγαν – σε τρία χρόνια τα 730 ευρώ.

Την οποία σήμερα πήρε πίσω με την αιτιολογία ότι "η αύξηση" για τα επόμενα χρόνια... ενσωματώθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές άρχισε τις κωλοτούμπες και σήμερα πια δια του υπουργού Οικονομικών του επιβεβαίωσε απόλυτα όσα κατηγορούσε ως fake news προεκλογικά

ΣΥΡΙΖΑ: Χρόνια Πολλά ευχήθηκαν Σταϊκούρας και Πέτσας στους εργαζόμενους

Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα. 

Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και «προεκλογικό επίδομα» τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά!








Δεν υπάρχουν σχόλια: