ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Προς στην πορεία διεύρυνσης και μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Ως «ένα μεγάλο βήμα στην πορεία διεύρυνσης και μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα μεγάλο, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό, με πολιτική ενότητα και δημοκρατικές λειτουργίες», χαρακτήρισε τη συγκρότηση του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΠΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος τόνισε πως «το πρώτο βήμα σε αυτή την πορεία ήταν η Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, το δεύτερο η συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και το τρίτο είναι σήμερα η σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε δε, ότι «στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τα ραχοκοκαλιά της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο και κυρίως για τις κοινωνικές δυνάμεις που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: