ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Κουκάκι: Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή της ΕΛΑΣ



Σφοδρές οι αντιδράσεις για την παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και την αλόγιστη αστυνομική βία που ασκείται τώρα και κατά της μεσαίας τάξης 


Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη Ματρόζου στο Κουκάκι φέρνει η στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα των Συντακτών, ενώ συνεχίζονται αμείωτες οι αντιδράσεις επώνυμων πολιτών για την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Αστυνομία του κράτους των άξιων της ΝΔ σε βάρος νόμιμων πολιτών.

Στο βίντεο αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, η στιγμή που η αστυνομία, χρησιμοποιώντας τροχό, προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα και να μπει στην κατάληψη.

Στη συνέχεια του βίντεο, καταγράφεται η χρήση βομβίδων κρότου - λάμψης από τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας στο Κόκκινο 105,5

«Και 13 εισαγγελείς να υπήρχαν, υπήρχαν για την εκκένωση της κατάληψης. Εφόσον δεν υπήρχε εισαγγελική εντολή, ένταλμα εισόδου στο συγκεκριμένο σπίτι, η Αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να εισέλθει» εξήγησε στην Ευγενία Λουπάκη, στο Κοκκινο 105,5.
«Και ορθώς ο κ. Ινδαρές δεν επέτρεψε τη διέλευση των αστυνομικών, διότι αν επιτρέψουμε έστω και μια ρωγμή στις συνταγματικές ελευθερίες μας, σύντομα να τους βρούμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μας» τόνισε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:  05,5 Sto Kokkino
Θεόδωρος Μαντάς - 105,5 Στο Κόκκινο - 20 Δεκεμβρίου 2019


Καταπέλτης κατά των περιστατικών βίας από αστυνομικά όργανα το τελευταίο διάστημα ήταν σε συνέντευξή της η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ειδική σε θέματα Διεθνούς Ασφάλειας, Μαίρη Μπόση μιλώντας σήμερα στον ρ/σ του Ηρακλείο 98,4 FM.
Σχολιάζοντας το περιστατικό στο Κουκάκι τόνισε ότι υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε πράξεις τρομοκρατίας και πράξεις ήπιας έντασης. Υπογράμμισε, ότι: “Οι αστυνομικές αρχές δεν έδρασαν με τη λογική της ήπιας έντασης, αλλά έδρασαν με το σκεπτικό ότι είχαν απέναντί τους τούς απόλυτους βίαιους που έπρεπε οπωσδήποτε να τους πατάξουν.
Δηλαδή την ανομία στο υπέρτατο στάδιό της” και επέστησε τον κίνδυνο ότι η ανακύκλωση της βίας είναι εις βάρος όλων ημών.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:


 
Ο Κων. Μαρκουλάκης υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. με ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε την οργή του για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπέστη ο Δ. Ινδαρές. 



Την αντίδραση του στα επαναλαμβανόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας εξέφρασε δημόσια και μέσω facebook ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Παπαγεωργίου ο οποίος μίλησε Στο Κόκκινο και δήλωσε ότι πρέπει να αντισταθούμε και όχι να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια γιατί θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά και μάλιστα πάλι από τη θέση του αμυνόμενου, αφού πάλι εμείς θα φταίμε, θα έχουμε κάνει σφάλμα, πάλι εμείς θα φυλακιστούμε, πάλι εμείς θα καταδιωχτούμε.





Με ένα δηκτικό σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Κάτσης σχολιάζει «το κόλπο με τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. να παίρνουν παραμάζωμα τα κανάλια και να εκστομίζουν ακροδεξιές κορώνες λες κ εκφράζουν όλο το Σώμα».
Έτσι φαντάζουν ο κ.Χρυσοχοϊδης «μετριοπαθής» και η αντισυνταγματική καταστολή «επιχειρησιακοί κανόνες της ΕΛ.ΑΣ.» σημειώνει με νόημα σε αναρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: