ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ύστατη στήριξη στο Χρυσοχοΐδη ο περιορισμός πορειών!

Ύστατη απόπειρα αλλαγής ατζέντας στα θέματα καταστολής κάνει η κυβέρνηση μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι επιθέσεις αστυνομικών σε οικογένειες και ΑμεΑ. 

Χθες το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να ψηφιστεί νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την άσκηση του δικαιώματος του συνέρχεσθε προκειμένου να μην κλείνει το κέντρο από μικρές συγκεντρώσεις. 


 Πρόκειται για ρύθμιση εφαρμοζόμενη από τα προηγούμενα χρόνια, επομένως είναι μια στήριξη στον πανταχόθεν βαλλόμενο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ενδεικτικό της σκοπιμότητας είναι ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περίπου απαγόρευσε τις μικρές συγκεντρώσεις. 

«Το βασικό μήνυμα με το οποίο πρέπει να μπολιάσουμε την κοινωνία είναι ότι δεν μπορεί να κλείνει ο δρόμος από πενήντα άτομα» είπε στους υπουργούς του. 

«Η ταλαιπωρία ή η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης είναι το ζητούμενο των διοργανωτών μιας διαμαρτυρίας;» αναρωτήθηκε και απάντησε ο ίδιος: 

«Εάν είναι το δεύτερο, τότε η κυβερνητική πρωτοβουλία τυγχάνει στήριξης και πέραν των πολιτικών δυνάμεων της Ν.Δ. Πάνω απ’ όλα, η κοινωνία στηρίζει αυτές τις πολιτικές. Και γι’ αυτό το νομοσχέδιο αυτό αφορά τον σεβασμό στον δημόσιο χώρο». 

Η επίκληση του σεβασμού στον δημόσιο χώρο από μια κυβέρνηση ιδιωτικοποίησης του δημοσίου από μία πλευρά δείχνει και τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση από πλευράς επιχειρημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγα λεπτά μετά το υπουργικό ενέκρινε ιδιωτικοποιήσεις για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τα υδατοδρόμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: