ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Προϋπολογισμός ταξικής μονομέρειας και πολιτικής απάτης



Προϋπολογισμός ταξικής μονομέρειας, νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας και απάτης χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 


Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε μία προς μία στις απάτες της κυβέρνησης που αποτυπώνονται στον προϋπολογισμό του 2020.

«Απάτη μέγιστη, η προπαγάνδα σας για 4ο μνημόνιο, απάτη οι επιθέσεις σας για τα πλεονάσματα. 

Απάτη επίσης μέγιστη, η πολεμική σας για το χρέος, τη στιγμή που η δική μας κυβέρνηση όχι μόνο το ρύθμιζε επιτέλους προς όφελος της χώρας. 

Απάτη τρανή, η ανάπτυξη 4% που θα φέρνατε αμέσως με την εκλογή σας.   

 Απάτη η  δήθεν μεγαλοψυχία σας για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. 

Απάτη το δήθεν δημοσιονομικό κενό που σας άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε:

«Απάτη τερατώδης η ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, την οποία επιβαρύνετε αντί να ελαφρύνετε, ενώ καταργείτε την 13η σύνταξη. Απάτη επίσης η εκστρατεία σας για το κοινωνικό μέρισμα, που όταν το δίναμε εμείς υπερπολλαπλάσιο το χαρακτηρίζατε ψίχουλα. Αυτό δεν είναι μέρισμα αλλά φάντασμα».

«Απάτη μέγιστη και τρισάθλια επίσης, η καταγγελία της συμφωνίας των Πρεσπών, ως προδοτικής.  

Απάτη το αίσχος της προπαγάνδας σας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσκαλεί τους πρόσφυγες και προκαλεί το προσφυγικό. 

Απάτη ακόμη και οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, που θα έπιαναν δουλειά την επόμενη μέρα και έχουν περάσει 5 μήνες και ούτε ο διαγωνισμός για το καζίνο δε τελείωσε.  

Απάτη των πλαστών πτυχίων και της fake αριστείας. Και τέλος χυδαία απάτη το δόγμα σας περί ασφάλειας,  περί νόμου και τάξης».

Ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι δεν πιστεύει στο νόμο και εξήγησε γιατί.

«Αν δεν σας βολεύει, όπως στην υπόθεση του Διοικητή της ΕΥΠ, αλλά και άλλες πιο κρίσιμες υποθέσεις, τον αλλάζετε. Αλλά ούτε και την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών εξασφαλίζετε. Με τις επελάσεις των ΜΑΤ του κυρίου Χρυσοχοΐδη, λες και βρισκόμαστε σε κατεχόμενη χώρα. 

Εκτός πια κι αν οι εικόνες αστυνομικών που κακοποιούν και ξεγυμνώνουν νέους ανθρώπους, φορούν κουκούλες σε πολίτες, λες και προορίζονται για το Γουαντάναμο, μόνο και μόνο επειδή ζητούν την εφαρμογή του νόμου και τη παρουσία εισαγγελέα για την είσοδο στην οικία τους, αν οι εικόνες αστυνομικών να ασχημονούν με χίλιους δυο τρόπους, χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν την παρουσία μαρτύρων, είναι εικόνες ευνομούμενης χώρας».

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη, να καταδικάσει τα περιστατικά αστυνομικής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: